Madonna a vrut să dea 20 mil. $ unui bărbat celebru ca să-i facă un copil

Cel puțin asta a declarat fostul star NBA zilele trecute în emisiunea radiofonică  The Breakfast Club. Se pare că artista i-ar fi propus lui Rodman, cu care a avut o relație romantică în 1993, să-i facă un copil, urmând să-i dea apoi acestuia o sumă impresionantă de bani.

Fostul jucător NBA spune că Madonna l-a găsit interesant pentru că era „un băiat rău”. Și se pare că acesteia i-ar fi plăcut să devină mamă în acel moment din viața ei. „M-a întrebat dacă vreau să o „las însărcinată” , ea îmi va plăti 20 de milioane de dolari. Însă doar dacă se naște copilul”, povestește Rodman.

Madonna i-ar fi făcut această propunere la telefon. Baschetbalistul se afla într-un cazinou din Las Vegas. Cântăreața i-a trimis atunci un avion particular pentru a-l aduce la ea acasă, unde urmau să facă sex. După ce și-au terminat treaba, Dennis Rodman a zburat imediat înapoi în Sin City, pentru a-și continua activitatea la jocurile de noroc!

 

Dar Madonna nu a rămas însărcinată și lui Rodman nu i-a părut rău pentru asta. Ba mai mult, acesta a insinuat că Madonna a mers apoi la antrenorul ei de fitness, Carlos Leon, cu aceeași ofertă. Așa s-a născut fiica mai mare a Madonnei, Lourdes, în octombrie 1996.

tabu.ro

Tag: