Lidia Isac a cântat piesa României pentru Eurovision în fața jurnaliștilor, alături de zeci de oameni, la Stockholm - VIDEO

Lidia Isac a cântat piesa României pentru Eurovision în fața jurnaliștilor, alături de zeci de oameni, la Stockholm - VIDEO
captură video YouTube

Moment emoționant în sala pentru conferințe de presă de la Eurovision. Lidia Isac, alături de mai mulți oameni, printre care și jurnaliști sau bloggeri, au cântat piesa României pentru Eurovision - ”Moment of silence”.

Toți acești oameni au adus un tribut României, țară care a fost exclusă din competiție din cauza datoriilor televiziunii publice TVR. De altfel, toate solicitările ulterioare ale Pro TV-ului de a-l readuce pe scenă pe Ovidiu Anton au fost un eșec, întrucât organizatorii Eurovision s-au dovedit deloc deschiși pentru discuții.

”Vrem să-l susținem pe Ovidiu, care, din motive pe care le știm cu toții, nu poate participa în acest an la Eurovision. Vrem să se audă piesa ”Moment of silence” la Eurovision”, a declarat reprezentanta Moldovei, Lidia Isac, înainte să cânte alături de zeci de oameni peisa cu care România urma să participe al Eurovision.

Vedeți mai jos momentul în care zeci de persoane cântă piesa lui Ovidiu Anton, ”Moment of silence”, în sala de conferințe Eurovision.

Tag: , , , , , , , , , , , , , ,