La Velea în casă cântă… Antonia. Cum se îmblânzește un băiat rău

Cu o astfel de femeie ca Antonia lângă el, Alex Velea încearcă nu doar să-i facă toate poftele, dar îi oferă și senzația că fără ea, el nu s-ar putea descurca în nicio situație. Așa că Antonia este șeful în casă, cel puțin atunci când vine vorba de vacanțe și de alegerea destinațiilor și a ținutelor.

Antonia este șeful în casă

În timp ce mulți nici nu concep ca iubitele lor să le umble prin dresing și să le aleaga ținutele, Alex Velea se lasă mai mereu pe mâna Antoniei. Cel puțin atunci când vine vorba de vacanțe sau deplasări împreună, cântăreața este cea care alege ce vor îmbrăca.

În general nu-mi place să iau multe valize cu mine. Iau una mare în care pun chestiile mele și ale lui Alex și gata s-a rezolvat. Eu fac bagajele, da. Eu mă ocup și de bagajul lui Alex’, ne-a povestit Antonia.

Antonia este șeful în casă

Antonia este șeful în casă. Și nu doar când vine vorba de vacanțe!

Când Alex nu era prin preajmă Antonia ne-a mai mărturisit că în ciuda faptul că pare un băiat rău, plin de tatuaje și cu privire fioroasă, acasă Alex este ca un mielușel. Alex mă ajută foarte mult și acasă și cu copii. Este mereu lângă mine’, ne-a spus artista.

Iubirea lui Velea față de mama copiilor lui îl face pe cântăreț să o pună pe un piedestal. „Nu mă așteptam niciodată să am o femeie care să mă iubească în halul ăsta. Antonia mă iubește mai mult decât mă așteptam și eu și mai mult decât îmi putea pielea. Nu mă așteptam ca o femeie ca ea să-mi ofere echilibru și liniște. Nu trebuie să-mi spună nimic, e de ajuns doar să mă uit la ea. M-a susținut din toate punctele de vedere ne-a mărturisit Alex Velea la „Interviurile Libertatea’.
Tag: