La 49 de ani, Naomi Campbell e la fel de sexy ca la 20: A arătat impecabil într-o rochie transparentă la Gala Fashion for Relief

Vedeta a participat duminică la o gală caritabilă desfășurată la Londra și a reușit fără prea mare dificultate să atragă toate privirile. Naomi a fost invitată la gala anuală Fashion for Relief, care s-a desfășurat la British Museum pe 14 septembrie. 
 
Fostul supermodel a ales să poarte o rochie neagră până în pământ, realizată din material transparent în laterale, în zona picioarelor și pe trunchi. Rochia, care este o creație Thierry Mugler, a inclus și detalii strălucitoare din paiete negre.
 
Aceasta a fost numai una dintre ținutele purtate de Naomi de-a lungul serii, dar în mod sigur este una dintre cele mai sexy.
 
Vedeta în vârstă de 49 de ani a asortat rochia transparentă cu o pereche de pantofi negri cu toc înalt și bijuterii din argint.
 
Printre ținutele alese de Naomi pentru gala desfășurată la British Museum s-a numărat și o rochie care i-a șocat pe cei aflați la prezentarea de modă cu scop caritabil. Rochia de culoare albă, strânsă pe corp, avea în zona abdomenului un imprimeu ce imita o rană provocată de un glonț. 
 
Fostul supermodel este ambasadorul evenimentului Fashion for Relief, care este organizat încă din anul 2005.
 
Tag: