La 39 de ani, Adriana Ochișanu a dezvăluit lucruri pe care foarte puțini le știau: ”Mi-am revenit foarte greu atunci” - VIDEO

La 39 de ani, Adriana Ochișanu a dezvăluit lucruri pe care foarte puțini le știau: ”Mi-am revenit foarte greu atunci” - VIDEO Adriana Ochișanu își sărbătorește azi ziua de naștere Prime / prime.md
Adriana Ochișanu își sărbătorește azi ziua de naștere

Adriana Ochișanu este sărbătorită azi. Cântăreața împlinește 39 de ani, iar petrecerea, spune ea, va avea loc în sânul familiei, care de curând s-a mărit cu un membru.

Artista recunoaște că la această vârstă se simte împlinită și extrem de fericită că are doi copiii de care se poate mândri. Fetița interpretei de muzică populară, Mihaela, care a venit pe lume pe 2 februarie, este acum mândria familiei.

”E foarte dulce, are trăsături foarte fine. Iubește să vorbeși cu ea, acum te ascultă, deschide ochii când începi să vorbești”, povestește Adriana Ochișanu, potrivit Prima Oră / Prime.

Adriana Ochișanu își va BOTEZA curând fetița. Află când va avea loc marele eveniment - VIDEO

De altfel, interpreta a dezvăluit că sarcina a doua, chiar dacă a fost la o distanță de 18 ani, a fost una în care a putut să se dedice mai mult, mai ales că a prins experiență atunci când l-a născut pe Cristi.

”După ce l-am născut pe Cristi, mi-am revenit foarte greu, însă după Mihaela, foarte ușor și repede mi-am revenit. M-am străduit să țin un regim alimentar sănătos. Este o prostie cine a zis că trebuie să mănânci pentru doi, mult, atunci când ești însărcinată”, a recunoscut cântăreața de muzică populară.

Adriana Ochișanu a devenit mamă pentru a doua oară! Artista a născut ieri seara o fetiță Instagram/Adriana Ochișanu

Adriana Ochișanu este acum căsătorită cu procurorul Sergiu Zmeu.

PRIMUL INTERVIU al Adrianei Ochișanu după ce a devenit din nou mamă: ”Fetița este leit soțul meu” - VIDEO captură: jurnaltv.md

Tag: , , , , , , , , , , , , , , ,