Kristina Ciasovschih, în top 10 cele mai talentate participante de la Miss Eco International: ”Sunt mândră că am reușită să ies în evidență” - FOTO

Kristina Ciasovschih, în top 10 cele mai talentate participante de la Miss Eco International: ”Sunt mândră că am reușită să ies în evidență” - FOTO colaj KanKan.md, Foto: kristina.ciasovschih/Instagram

Modelul moldovean Kristina Ciasovschih, Miss România 2015, a fost aleasă să reprezinte în acest an România la concursul internațional de frumusețe Miss Eco International.

Concursul Miss Eco 2017 se află în plin proces de desfășurare, în Egipt. Ieri seara fetele au fost provocate să demonstreze cât de talentate sunt, Kristina Ciasovschih a reușit să cucerească juriul la acestă probă cu un desen inedit. Modelul a reușit să se califice în top 10.

”Deși avem un program încărcat, este foarte interesant. Aseară s-a desfășurat proba de talent, iar eu am reușit să intru în top 10. Sunt mândră că am reușit să ies în evidență. Petru această probă am desenat pe o coală neagră de hârtie cu gel și apoi am adăugat sclipici auriu.”, a mărturisit Kristina Ciasovschih pentru KanKan.md.

Astăzi fetele participante în competiție vor vizita Cairo, după care urmează și alte probe selective.

”Urmează să prezentăm proba rochiilor eco, proba costumului de baie și cea a ținutei de seară”, ne-a mai dezvăluit Miss Eco România 2017.

Amintim că Moldova este reprezentată la Miss Eco Internationa de modelul Anastasia Fotachi. Marea finală a concursului de frumusețe va avea loc pe 14 aprilie.

Ambele modele au fost propuse de designerul Olga Blanc, iar după o selecție minuțioasă au fost acceptate. Creatoare de modă urmează să îmbrace participantele în marea finală a concursului.

Tag: , , , , , ,