Kim Kardashian spune că i-au crescut fire albe de păr din cauza lui Kanye

Ultimele evenimente din lumea showbiz-ului în care s-a implicat Kanye au stresat-o atât de mult pe Kim Kardashian, încât i-au ieșit peri albi. Cel puțin așa a glumit vedeta, când a fost întrebată ce părere are despre soțul ei și prezența lui în social media.

 
 

Surpriză, Kim Kardashian este ca noi toate și îi apar fire albe de păr. Vedeta le ascunde cu grație (și vopsea) și glumește despre faptul că soțul ei ar fi declanșat procesul de albire a părului ei.

Kanye i-a scos peri albi lui Kim?

Într-un interviu pentru People, Kim Kardashian a fost întrebată despre soțul ei, Kanye, mai ales în contextul în care acesta a lipsit de la Met Gala 2018. Vedeta a declarat că artistul este doar foarte ocupat cu albumele la care lucrează, dar a și glumit că i-ar fi scos peri albi: „Mi-a scos primii mei peri albi săptămâna aceasta, și dau vina pe el pentru asta”.

Însă cum orice glumă conține și un mic adevăr, stresul suportat de Kim în această perioadă ar putea fi în strânsă legătură cu mesajele postate de Kanye pe Twitter. Cântărețul a declarat că îl susține pe Trump, dar și că „sclavia este o opțiune”. În perioada următoare, Kim s-a văzut nevoită să își apere soțul pe social media.

„Mediei care încearcă să îmi demonizeze soțul, atât vreau să vă spun… comentariile voastre la adresa lui Kanye cum că ar fi incoerent și cum că mesajele sale sunt tulburătoare sunt ceva de speriat. Vă grăbiți să îl etichetați că ar avea probleme mintale doar pentru că este el însuși, când el a fost mereu expresiv, nu este corect”, a scris Kim, într-un mesaj inițial.

  

To the media trying to demonize my husband let me just say this... your commentary on Kanye being erratic & his tweets being disturbing is actually scary. So quick to label him as having mental health issues for just being himself when he has always been expressive is not fair

 

Totuși, vedeta a simțit nevoia să se distanțeze de mesajul de susținere pe care Kanye l-a scris pentru președintele Trump. „Acum, când a vorbit despre Trump… majoritatea oamenilor (inclusiv eu) au opinii și sentimente diferite în legătură cu asta. Dar este opinia lui. Cred că oamenii pot avea opiniile lor proprii, chiar dacă sunt foarte diferite de ale mele. Nu a zis niciodată că este de acord cu politica lui”, a mai scris Kim.

 
Now when he spoke out about Trump... Most people (including myself) have very different feelings & opinions about this. But this is HIS opinion. I believe in people being able to have their own opinions,even if really different from mine

He never said he agrees with his politics

 

 

Mai în glumă, mai în serios, este posibil ca perii albi ai lui Kim chiar să fi apărut în contextul războiului mediatic stârnit de declarațiile controversate ale lui Kanye.

glamour.ro

Tag: