Keira Knightley a povestit chinurile prin care a trecut la naștere. Ce spune despre Kate Middleton

Keira Knightley este indignată de Kate Middleton pentru că ascunde adevăratele dureri ale unei nașteri. Ca de fiecare dată după ce a adus pe lume un copil, Kate a ieșit din spital la câteva ore distanță. Ba mai mult, a ieșit din spital aranjată toată și pe tocuri pentru ca paparazzi să facă poze bebelușului.

 

Ducesa de Cambridge a fost complimentată pentru abilitatea de a-și reveni repede după naștere. Când l-a născut pe Prințul George, ducesa a rămas peste noapte în spital. Dar, la doar câteva ore după ce au venit pe lume Prințesa Charlotte și Prințul Louis, Kate se poza cu micuții în brațe, în fața spitalului.

 

În anul 2015, când Ducesa de Cambridge dădea naștere celui de-al doilea copil al cuplului, Prințesa Charlotte, actrița Keira Knightley o aducea pe lume pe fiica ei Edie. În timp ce Kate Middleton face nașterea să pară floare la ureche, Keira a suferit groaznic. Actrița de la Hollywood a avut dureri groaznice și nu s-a sfiit să le mărturisească public.

 

„Stăteam și ne uitam la televizor. Ea (Kate) a ieșit din spital șapte ore mai târziu, cu fața machiată și pe tocuri înalte. Fața pe care lumea voia să o vadă. Ascunde! Ascunde-ne durerea, trupurile despicate, sânii care curg, hormonii care urlă. Fii stilată, nu arăta câmpul de luptă, Kate. La șapte ore după ce ai luptat cu viața și cu moartea, la șapte ore după ce trupul tău s-a deschis și a sângerat, viața a ieșit afară urlând. Nu arăta asta! Nu spune! Stai acolo cu fetița în brațe și așteaptă să fii pozată de o haită de fotografi!

 

Vaginul meu s-a despicat. Ai ieșit cu ochii deschiși. Cu brațele în aer. Urlând. Te-au pus la pieptul meu, acoperită de sânge, de vernix, cu capul tău deformat de canalul îngust prin care ai ieșit. Pulsând, gâfâind, țipând.

 

Mi-ai găsit sânul imediat, îmi amintesc durerea, gura ta s-a prins strâns de sfârcul meu și ai început să sugi. Îmi aduc aminte fecalele, voma, sângele, cusăturile. Îmi amintesc câmpul meu de luptă. Câmpul tău de luptă și viața pulsând. Supraviețuind. Și eu sunt sexul slab? Tu ești?', o atacă actrița pe Ducesa de Cambridge într-un articol cu titlul Sexul slab, publicat sub forma unei scrisori către fiica ei, în colecția Feministele nu poartă roz (Și alte minciuni).

clickpentrufemei.ro

Tag: