Kate Middleton, în conflict cu sora ei! ”S-a săturat de atitudinea critică a lui Kate”

Kate Middleton, în conflict cu sora ei! ”S-a săturat de atitudinea critică a lui Kate”
Foto: dailymail.co.uk

Ducesa de Cambridge și sora ei, Pippa Middleton, se află într-o dispută de când aceasta din urmă a anunțat că se va logodi cu James Matthews. Zvonurile spun că cele două surori sunt în război, iar Pippa a declarat că ”s-a săturat de atitudinea critică a lui Kate”.

Într-atât de supărate sunt una pe cealaltă încât Pippa chiar a afirmat că nu vrea să o vadă pe Kate la nunta sa. Se pare însă că cearta lor are rădăcini mult mai vechi - cam de când Ducesa de Cambridge a observat că mariajul ei care i-a oferit acces în lumea regalității îi aduce beneficii Pippei, scrie click.ro.

Foto: hellomagazine.com

Foto: hellomagazine.com

De asemenea, Kate s-a arătat nemulțumită de alegerea surorii sale, considerându-l pe James nepotrivit pentru familia lor. O sursă britanică de presă a afirmat că Ducesa de Cambridge a încercat întotdeauna să se portretizeze în ochii publicului ca fiind prințesa perfectă și se teme că dorința pentru faimă a Pippei va ruina totul.

Chiar și așa, toate acestea rămân în esență mai mult niște zvonuri, la fel cum a fost și ”războiul” dintre Kate și Regina Elisabeta.

Tag: , , , , , , ,