Kankan.md l-a făcut pe Adrian Ursu să slăbească 6 kilograme: ”După apelul vostru mi-a fost rușine și am mers direct la sală” - VIDEO

Kankan.md l-a făcut pe Adrian Ursu să slăbească 6 kilograme: ”După apelul vostru mi-a fost rușine și am mers direct la sală” - VIDEO

Să știți că și bărbaților le pasă de felul în care arată, mai ales dacă aceștia sunt persoane publice. Este și cazul lui Adrian Ursu, care acum câteva luni s-a îngrășat considerabil și n-a mai putut ascunde acest lucru de ochii presei.

După ce Kankan.md l-a întrebat câte kilograme a pus pe el, Adrian a înțeles că gata, e timpul să neargă la sală!

Adrian Ursu: ”Am pus pe mine câteva kilograme”. Interpretul a dezvăluit motivul - FOTO/ VIDEO osearaperfecta.md

”Apropo, și de la acel telefon pe care l-am primit de la redacția voastră, am spus gata, nu se mai poate așa și întrebarea cu câte kilograme te-ai îngrășat m-a făcut să roșesc, chiar dacă nu se vedea la telefon„ a recunoscut Adrian Ursu. 

Se pare că în perioada sărbătorilor de iarnă interpretul nu și-a putut pune lacăt la gură și nici să-și potolească poftele. A mâncat tot ce a fost pe masă și fără limite. 

”Nu m-m limitat în cantități, am acceptat toate darurile, am degustat toate cadourile primite din Italia, în special Panetone și tot felul de produse, care își găsesc loc pe corp foate ușor”, a spus artistul cu zâmbetul pe buze. 

Nu s-a așteptat să se îngrașe atât de repede, însă după ce și-a dat seama că unele haine nu-l mai încap, interpretul a decis să pună capăt plăcerilor culinare. 

„Eu eram conștient că m-am îngrășat, doar că la mine cântarul acasă era stricat și nu știam exact cu cât. Apoi când am mers la sală și m-am urcat pe cântar eu m-am speriat pentru că 89,5 kilograme eu nu am avut în viața mea” , a mai adaugat acesta. 

Acum merge de 3 ori pe săptămână la sală, are un regim alimentar bine echilibrat, iar la torturile soției trge doar cu ochiul și spre mirarea celor din jur, acesta a dat jos deja 6 kilograme. 

”Prima săptămână la sală a fost foarte greu și primele trei zile de regim alimentar corect. Fac o zi de detoxifiere pe săptămână, cel mai bine îmi reușește cu hrișcă, în rest nu mănânc pâine, nu mănânc dulciuri” a mărturisit spre final cântărețul. 

Kankan.md l-a făcut pe Adrian Ursu să slăbească 6 kilograme: ”După apelul vostru mi-a fost rușine și am mers direct la sală” - VIDEO Adrian Ursu/Facebook

Tag: , , , , ,