Julia Roberts spune că este o mamă strictă. Cum își „pedepsește” copiii actrița din „Pretty Woman”

Actriţa Julia Roberts, care are trei copii cu soţul ei Danny Moder, a declarat într-un interviu pentru The Sun că este o „mamă strictă”, dar nu îşi pedepsește copiii şi nu-şi pierde cumpătul.

Julia Roberts, 51 de ani, povestește că încearcă să stabilească limite în familia lor, dar că nu-și pedepsește cu adevărat cei trei copii. Actrița care s-a căsătorit în anul 2002 cu Danny Moder are doi gemeni, Phinnaeus şi Hazel în vârstă de 14 ani, şi un fiu Henry, de 11 ani, potrivit Agerpres.

„Am trei copii, aşa că sunt foarte atentă cu privitul la televizor. Este interesant să încerci să creşti copii în ziua de astăzi deoarece totul este nou – presiunile, resursele, să ai lumea în mâinile tale”, a declarat Julia Roberts. Vedeta cu o carieră de succes la Hollywood a mai declarat că încearcă să-şi ţină copiii departe de social media, „pentru că eu chiar nu înțeleg de ce au ei nevoie de asta acum”. „Sunt o mamă strictă, nu îmi pierd cumpătul, însă cred că este important ca copiii să ştie că există limite. Dacă se întâmplă ceva, nu-i pedepsesc cu adevărat, prefer să vorbesc cu ei. Cred că faţa mea serioasă este o pedeapsă suficientă”, a mai spus actrița. Starul de cinema a mărturisit că nu vrea ca micuții ei să depună eforturile pe care le-a depus ea în copilărie, dar că trebuie să știe cum să-și facă patul, să-și spele rufele şi gătească o porţie de mâncare. Julia Roberts a avut relații amoroase cu Jason Patric, Liam Neeson, Kiefer Sutherland, Dylan McDermott și Matthew Perry. Înainte de cameramanul Danny Moder, actrița a fost căsătorită cu cântărețul country Lyle Lovett.
libertatea.ro

Tag: