Johnny Depp arată ca o fantomă: A slăbit pentru a juca rolul unui bolnav de cancer

Ultimele apariţii publice ale artistului american i-au băgat în sperieţi pe fani şi au stârnit imediat curiozitatea presei care încearcă să afle ce se întâmplă cu el. Johnny Depp a apărut foarte schimbat la Moscova şi Sankt Petersburg, unde a susţinut două concerte din cadrul turneului pe care trupa sa, The Hollywood Vampires, îl efectuează în Europa, iar imaginile în care apare alături de fani, fără aspectul de scenă aranjat, au provocat îngrijorare - cu chipul livid, mult slăbit, actorul în vârstă de 55 de ani pare că suferă de o boală gravă, multă lume gândindu-se că acesta ascunde ceva. După câteva zile în care pe reţelele de socializare au apărut mai multe teorii şi controverse, câţiva fani foarte pasionaţi susţin că actorul are aspectul unui bolnav de cancer pentru că se pregăteşte să joace rolul unui pacient aflat în stare terminală, în viitorul film "Richard Says Goodbye", scrie Daily Mail.

 

Personajul pe care îl va interpreta Depp este un profesor de colegiu în vârstă de 54 de ani care  decide să-şi trăiască viaţa din plin după ce primeşte diagnosticul crud. Producţia în care mai joacă Zoey Duetch şi Rosemarie DeWitt se află actualmene în faza de post-producţie, iar filmările au avut loc în Vancouver, Canada. 

Fanii sunt convinşi că felul în care arată Depp are legătură cu rolul său din acest film. "E în post-producţie pentru #richardsaysgoodbye, care este despre un bolnav în fază terminală. E în regulă!", a scris cineva pe Twitter. "A trebuit să slăbească fiindcă personajul său a fost diagnosticat cu o boală în fază terminală. Filmul e aproape gata, acesta este motivul pentru care el e atât de slab. Aşa că nu e bolnav!", a explicat un alt utilizator al reţelei.

Alţii sunt de părere că Johnny Depp a slăbit pentru că va juca într-un remake al marelui succes "The Invisible Man".

Fotografiile pe care Johnny Depp le-a făcut în Rusia i-au şocat pe fanii din toată lumea


Daily Mail a scris că de vină pentru aspectul fantomatic al starului ar fi excesele din trecut, când el consuma cocaină, precum şi consumul de alcool, el obişnuind să cheltuiască lunar 30.000 de dolari pe vinuri scumpe.

O sursă din anturajul starului a declarat însă pentru ziarul britanic că acesta nu are probleme de sănătate. Johnny Depp nu a comentat deloc speculaţiile apărute după fotografiile din Rusia şi continuă turneul european cu trupa sa. El a concertat luni la Berin, la muzeul Zitadelle.

În ultimii ani, Johnny Depp a avut mai multe probleme, atât pe plan personal, cât şi profesional. El a fost dat în judecată recent de două foste gărzi de corp, care îl acuză de rele tratamente şi de neplata salariilor.

 

Cei doi spun că, în perioada în care i-au fost gărzi de corp, din aprilie 2016 şi până în ianuarie 2018, au fost plătiţi prost, au fost privaţi de hrană şi nu li s-au respectat pauzele în programul de lucru. Totodată, aceştia susţin că au fost martori ai comportamentului nepotrivit al lui Johnny Depp, în mai multe rânduri, în cluburi de noapte şi în momente în care acesta consuma droguri.

Unul dintre cei doi a spus şi că a fost nevoit să aibă grijă de cei doi copii ai lui Depp, Lily-Rose şi Jack, pe care îi are cu actriţa Vanessa Paradis, de care s-a despărţit în 2012.

Totodată, starul este implicat într-un conflict judiciar cu foştii săi manageri de la The Mana­ge­ment Group, pe care îi consideră responsabili de faptul că nu l-au consiliat financiar cum trebuie în ultimii ani, motiv pentru care ar fi aproape de faliment. Depp le cere despăgubiri de cel puţin 25 de milioane de dolari pentru proasta gestionare a averii sale. 

eva.ro

Tag: , , , ,