Fosta iubită a unui fotbalist celebru este o adevărată BOMBĂ SEXY! Apariția ei a întors toate privirile - FOTO

Fosta iubită a unui fotbalist celebru este o adevărată BOMBĂ SEXY! Apariția ei a întors toate privirile - FOTO Colaj: Kankan.md, Foto: Instagram

Nu este deloc greu să atragi atenția cu ținute extravagate, mai ales dacă ești deținătoarea unui trup cu forme impresionante. Soraja Vucelic, un model celebru din Serbia, a ținut toți fotografii lipiți de ea, sau, mai exact, pe șireturile ei.

Pagina ei de Instagram este o adevărată delectare pentru fani, mai ales că Soraja îi ține ca pe jar cu fotografiile sale, puțin spus provocatoare.

Brunetă, înaltă, cu forme apetisante și voluptoase, Soraja este ”prezentă” în fanteziile multor bărbați. Modelul știe ce atuuri are și, mai ales, cum să le evidențieze.

Prezentă la un eveniment monden bruneta a făcut furori, de la încălțămintea cu platforme înalte, până la rucsacul roșu.  Însă nimeni nu a avut timp să se uite la accesorii. Focoasa a purtat o pereche de pantaloni lungi, făcuți aproape în totalitate din șireturi, asortat cu un top din același material, care abia îi ținea bustul acoperit.

Soraja este fosta iubită a lui Neymar, fotbalist la FC Barcelona.

Tag: , , , , ,