Irina Rimes, DEZVĂLUIRI despre colaborarea cu Andra, INNA și Antonia: ”Își impun interpretarea lor” - VIDEO

Irina Rimes, DEZVĂLUIRI despre colaborarea cu Andra, INNA și Antonia: ”Își impun interpretarea lor” - VIDEO YouTube / DaddyCool

Irina Rimes a devenit rapid o interpretă populară în România. Are deja milioane de fani, iar piesele ei ajung în top la doar câteva zile după ce sunt lansate.

Moldoveanca însă nu scrie piese doar pentru ea. În ultima vreme, Irina a compus melodii pentru artiste de mare calibru, cum ar fi INNA, Antonia, Andra, Alina Eremia, Natalia Gordienko, Cristy Rouge, dar și altele. Despre colaborarea ei cu aceste vedete însă se știe prea puțin.

Irina a făcut însă dezvăluiri pe care fanii puteau doar să le presupună până acum. ”De exemplu, am scris o piesă pentru Andra, ”Sunt puternică”, e la ea pe album. Andra a tras-o prima oară fiind influențatî de vocea mea și pe urmă a spus, ”Nu, eu vreau să fac ca mine”. Pe urmă a tras-o a doua oară și a făcut-o ca ea. Cu toate că se observă că piesa a fost scrisă de mine, fanii au comentat așa, dar are interpretarea ei. Unii artiști aleg să-și impună interpretarea lor, alții aleg să ia ceva de la mine și nu mi se pare neapărat rău să iei ceva de la mine”, a declarat Irina Rimes în vlogul lui DaddyCool.

Între timp, ultimul hit lansat de Irina, ”Ce s-a întâmplat cu noi”, are deja aproape 1 milion și jumătate de vizualizări pe YouTube, audiență pe care a obținut-o în doar 5 zile.

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , ,