Îndrăgostiți și aproape căsătoriți: Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit de Valentine's Day

Îndrăgostiți și aproape căsătoriți: Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit de Valentine's Day

 

Informația neoficială a fost răspândită vineri pe conturile de Facebook ale unor fani care au observat că mama cântăreței a postat câteva capturi dintr-o înregistrare video făcută de Ziua Îndrăgostiților în care apăreau Katy Perry și Orlando Bloom. Artista apare plângând fericită în timp ce stă lângă un aranjament floral în formă de inimă. O altă caputură o arată pe Katy emoționată pe scenă, în timp ce Bloom îi spune ceva la microfon. Îmbrăcată într-o rochie roz realizată de Alessandra Rich, cântăreața purta pe deget ceea ce pare să fie inelul de logodnă, o bijuterie cu diamant în formă de floare.

Informația nu a fost confirmată oficial de reprezentanții celor două staruri, precizează Daily Mail.

Într-un interviu publicat de Paper Magazine în urmă cu doar două zile, Katy a spus că s-a maturizat în ultimii ani.

 
"Sunt foarte pragmatică și logică și mai puțin naivă cu unele lucruri... M-am măritat când aveam 25 de ani... acum am 34. A fost acum aproape 10 ani și nu cred că ideea unui om cu care să fiu toată viața era potrivită pentru mine atunci. Acum sunt altă persoană", a mărturisit ea.

Vedeta care a fost căsătorită cu Russell Brand a vorbit pentru W Magazine despre acest mariaj eșuat: "Mi-a plăcut. A fost o experiență nouă, amuzantă, interesantă. Îmi place cum sunt acum și cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop."

 

 

Tag: