Impactul celor 450 de mii de prezervative! Cât sex s-a făcut la Olimpiada de la Rio

Impactul celor 450 de mii de prezervative! Cât sex s-a făcut la Olimpiada de la Rio
Foto: adevărul.ro

O echipă de psihologi americani a făcut un sondaj în rândul sportivilor de la Jocurile Olimpice de la Rio ca să afle în ce măsură au fost folosite cele 450.000 de prezervative împărțite în Satul Olimpic.

Ţinând cont că Satul Olimpic de la Rio a conturat contextul propice aventurilor sexuale şi că s-a discutat intens despre cele 450.000 de prezervative oferite unui număr de 10.500 de sportivi, dar şi despre cele 12.000 de prostituate din Rio de Janeiro dornice să-şi includă în ”palmares” măcar un atlet, Campbell a vrut să afle cât a fost sex şi cât este legendă sexuală la Rio.

10% au făcut sex Psihologul şi colegii ei au stat de vorbă cu sute de sportivi din ţări diferite şi numai 10% din aceştia au recunoscut că au întreţinut relaţii sexuale cu alţi colegi.

10% tentaţi, dar s-au temut Conform sondajului, încă 10% din sportivii chestionaţi au admis că s-au gândit la posibilitatea de a face sex fără obligaţii, dar i-a oprit faptul că erau înconjuraţi de persoane cunoscute şi de jurnalişti, mai exact teama că soţiile sau soţii ar putea să afle că au fost infideli.

Foto: reviewsdir.com

Foto: reviewsdir.com

”Mă întâlnesc la astfel de evenimente sportive cu aceiaşi oameni, iar mulţi îmi cunosc soţia, aşa că un astfel de comportament este imposibil”, după cum a menţionat unul dintre sportivii care au participat la sondaj, realateză adevărul.ro.

Relaţii platonice Psihologii au luat în calcul şi relaţiile platonice, iar dintre cei incluşi la această categorie, un procent de 25% nu a dezvoltat nici măcar astfel de legături cu colegi de sex opus la Rio, şi asta pentru că nu au avut suficient timp, au fost prea concentraţi la competiţie ori s-au simţit încurcaţi de faptul că nu cunoşteau limba persoanei respective, după cum s-au justificat.

Totuşi, 25% din sportivi au legat prietenii, dar numai cu conaţionali, iar 45% cu sportivi din alte ţări, atraşi fiind de comportamentul prietenos al acestora sau de disponibilitatea de a socializa.

Tag: , , , , , ,