Igor Dodon va dărui halatul cu stema Moldovei unui blogger! Haina deja se ”vinde” pe un site de anunțuri - VIDEO

Igor Dodon va dărui halatul cu stema Moldovei unui blogger! Haina deja se ”vinde” pe un site de anunțuri - VIDEO

Halatul lui Igor Dodon a ajuns fenomen mai mare decât halatul lui Valerian Mînzat. Tot internetul a vorbit despre asta după Bobotează, când președintele a apărut într-o fotografie îmbrăcat într-un capod de baie, pe care era imprimată stema de stat, iar mai jos titulatura ”președinte”.

În conferința de presă organizată marți la Chișinău, Igor Dodon a fost întrebat de o jurnalistă, de unde are halatul și cum reacționează la meme-urile de pe Facebook, la acest subiect.

Apropo, toate MEME-urile cu președintele în halat, le vedeți aici!

”Mă gândeam, oare cine o să mă întrebe azi pe tema asta?! Vă mulțumesc că ația tras atenția la halat! Este o obișnuință pentru mine, în fiecare an, de Bobotează mă scald în apă rece. A fost un cadou din partea unei rude. Plăcut, neplăcut, dar am fost surprins. Când am ieșit din iaz, mi-a dat halatul”, a declarat Igor Dodon în conferința de ieri.

Igor Dodon va dărui halatul cu stema Moldovei unui blogger! Haina deja se ”vinde” pe un site de anunțuri - VIDEO Igor Dodon, despre halatul său cu stema de stat și glumele la acest subiect Fragment din conferința de presă organizată de Igor Dodon pe 24.01.2017
Igor Dodon, despre halatul său cu stema de stat și glumele la acest subiect

Șeful statului vrea să ofere halatul cadou unui blogger. ”Îl dăruiesc acelui blogger care primul postează în minimum 300 de semne, pe blogul său, o informație despre discuția de azi cu presa”, a adăugat președintele Moldovei, Igor Dodon.

Între timp, cineva a decis să facă o glumă, așa că a scos la ”vânzare” halatul prezidențial. ”Se vinde halat prezidențial, aproape nou. Îmbrăcat o singura dată, de Bobotează! Dacă cumperi acest halat, ai să fii un adevărat #Царь! Nu ezita să scrii un mesaj, cu un cumpărător real ne înțelegem”, este o parte din mesajul postat pe un site de anunțuri foarte popular în Moldova. Prețul de ”vânzare” al capodului de baie, pe site, este de 1000 de euro.

Igor Dodon va dărui halatul cu stema Moldovei unui blogger! Haina deja se ”vinde” pe un site de anunțuri - VIDEO 999.md
Halatul prezidențial se ”vinde” pe 999.md

Tag: , , , , , , , , , , , ,