Igor Dodon le va oferi distincții de stat băieților de la SunStroke Project: ”Pentru noi voi sunteți învingători”

Igor Dodon le va oferi distincții de stat băieților de la SunStroke Project: ”Pentru noi voi sunteți învingători” Foto: Igor Dodon/Facebook

Băieții de la Sunstroke Project sunt așteptați acasă cu distincți de stat, după ce au reușit să se claseze pe locul 3 în cadrul concursului european Eurovision Song Contest 2017, fiind și ceea mai bună performanță a Republicii Moldova la această competiție.

Președintele Igor Dodon i-a felicitat pe băieții din SunStroke Project și-a anunțat că le va oferi distincți de stat:

”Felicitări băieților din ”SunStroke Project” și întregii lor echipe de creație. Moldova vă este recunoscătoare pentru o prestație internațională excelentă! 

Ne-ați dăruit emoții de neuitat și ne-ați umplut inima de bucurie și mândrie pentru țara noastră. Ați ocupat cel mai înalt loc în acest concurs din istoria participării Republicii Moldova. Deci pentru noi voi sunteți învingători. Bravo! Am fost alături de voi până acum, vă voi susține și de acum încolo. Vă aștept acasă cu distincții înalte de Stat.”

SunStroke Project a avut o evoluție EXCELENTĂ în finala Eurovision Song Contest 2017. Admiră-le momentul - VIDEO Video: TVR 1

Tag: , , , ,