Horoscop 2016! Previziuni astrologice pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 2016! Previziuni astrologice pentru fiecare zodie în parte

Anul 2016 se anunţă unul al schimbărilor pentru fiecare dintre noi. Harta astrală a cerului este una favorabilă pentru toate zodiile, pe care le determină să se implice mai mult pentru a atinge ţelul dorit.

Iată cum ne vor influenţa astrele în 2016:

Horoscop 2016 Berbec – O lecţie importantă

Nativii acestei zodii vor simţi din plin influenţa planetei Marte, care îi va împinge să facă lucruri de-a dreptul spectaculoase in 2016. Zona relaţiilor afective şi a dezvoltării personale se anunţă plină de succes. În acest an, Berbecii vor deveni mai interesaţi de autocunoaştere, de aprofundarea relaţiei cu persoana de lângă ei sau vor avea ocazia să întâlnească omul care le va marca existenţa.

Universul îi va susţine în acest demers şi le va oferi ocaziile să se descopere mai mult. Relaţia afectivă se anunţă una intensă, pasională, profundă. În acest an, Berbecii se vor apropia mai mult de spiritualitate şi vor învăţa să primească viaţa cu detaşare.

Horoscop 2016: Taur: Artificii

Taurii vor intra în 2016 într-un portal magic, care le va aduce cele mai frumoase experienţe, trăiri şi întâlniri. Pentru ei Casa a 5-a (cea a iubirii şi a exprimării artistice) va juca un rol cheie. Astfel, Taurii să fie pregătiţi să întâlnească marea dragoste sau să redescopere în relaţia actuală valenţe necunoscute.

Apetitul nativilor Taur pentru aventuri, experienţe extreme, călătorii în destinaţii speciale va creşte în 2016. Planeta Saturn le va oferi acestora mai multă deschidere pe plan personal şi le va intensifica emoţiile şi trăirile.

Horoscop 2016: Gemeni: Regăsire

Dacă în 2015, Gemernii au fost puţin bulversaţi de avalanşa de experienţe, în 2016 se vor regăsi. Influenţa Palnetei Mercur le va aduce echilibru, armonie şi înclinaţia spre reflecţie.

În acest an, Gemenii îşi vor încetini activitatea şi vor avea momente de reflecţie asupra drumului lor existenţial. Anul 2016 o să fie unul mai sărac în provocări pentru Gemeni, dar unul extrem de benefic pe plan personal.

În acest an, Gemenii vor avea ocazia să se echilibreze şi să vadă clar drumul pe care îl vor avea de parcurs mai departe.

Horoscop 2016: Rac: Activitate

Sensibilul Rac va avea parte de multe provocări în 2016, pe cele mai importante planuri ale vieţii: carieră, familie şi iubire. În acest an, persoanele născute în Zodia Rac vor căuta mai mult liniştea din familie.

Este posibil să fie afectaţi de schimbările care se vor petrece în casa familiei în luna martie, din cauza eclipsei de lună. Sfatul astrologului este să nu se lase copleşiţi de evenimente şi să accepte provocările. Dacă vor reuşi să-şi gestioneze emoţiile, schimbarea le va deschide un alt orizont, îi va conduce spre un “mai bine”. Planeta Uranus va oferi persoanelor din zodia Rac şansa să fie mai activi în zona profesională şi să avanseze în carieră.

Horoscop 2016: Leu: Alegeri

Orgoliosul Leu se va bucura din plin în 2016 de un an dinamic în sfera relaţiilor. Se anunţă un an al exceselor amoroase şi culinare, dar deşi îi va încânta şi flata mult pe nativii din această zodie le va aduce şi multă tristeţe la final. Atenţie! Nu toate provăcările trebuie acceptate, nu toate relaţiile trebuie probate, nu toate tentaţiile încercate! Chiar dacă Jupiter le va aduce o serie de momente intense, Leul va trebui să-şi învingă orgoliul şi să aleagă doar ceea ce îi este benefic. Altfel se va trezi într-o serie de încurcături sentimentale şi va lua multe kilograme în plus, care îl vor dezechilibra.

Horoscop 2016: Fecioară: Fericire

Nativii acestei zodii se pot declara flataţi deoarece anul 2016 va începe cu planeta Jupiter, în semnul lor. Această influenţe îi va conduce spre descoperirea resurselor interioare şi relaţii armonioase.

Pentru Fecioară se anunţă un an excelent, cu multe reuşite pe plan financiar, cu multe satisfacţii în carieră, cu şansa unui drum personal mai bun. Fecioara va simţi o îmbunătăţire în fiecare sector al vieţii şi cu cât va mulţumi mai mult Universului pentru darurile primite, cu atât va primi mai mult.

Horoscop 2016: Balanţă: Prudenţă

În 2016 Balanţele vor avea mai multă putere de concentrare, dar şi momente de nostalgie şi melancolie din cauza lui Saturn. Sfatul astrologului este ca nativii să înlăture aceste stări sumbre şi să se deschidă vieţii. Vor avea loc mai multe schimbări pe plan personal, care le-ar putea influenţa viaţa de cuplu, dar vor găsi resurse să traverseze aceste perioade cu înţelepciune.

Anul acesta este bine ca nativii Balanţă să evite excesele şi să fie mai atenţi la starea lor fizică şi psihică. În acest sens, le recomandăm să nu renunţe la pauzele de masă, la relaxarea din weekend, la ieşirile în natură, pentru a se relaxa.

Horoscop 2016: Scorpion: Direcţii noi

Nativii Scorpion îşi vor reevalua prieteniile şi îşi vor descoperi noi valenţe interioare, pe care până acum nu le-au valorificat. Influenţa planetei Neptun îi va introduce într-o zonă a iluziilor, dar dacă vor da dovadă de cumpătare vor reuşi să găsească un nou drum. Sfatul astrologului este să analizeze bine fiecare ofertă de muncă pe care o vor primi, să cerceteze piaţa, să obţină recomandări şi abia după aceea să spună: Da.

Planeta Marte retrograd le va da o stare de agitaţie şi mult stres, dar aceasta îi va menţine în formă.

Horoscop 2016: Săgetător: An dificil

Planeta Saturn în Săgetător nu le va oferi nativilor un an prea bun, dar firea lor veselă şi însorită îi va ajuta.

Este posibil ca noile proiecte care li se vor deschide Săgetătorilor să le ofere acestora multe bătăi de cap. Sfatul nostru este să se înconjoare de oameni pozitivi şi să nu răspundă la situaţiile de viaţă dificile cu agresivitate. În definitiv, toate trec şi din fiecare experienţă avem de învăţat.

Horoscop 2016 Capricorn: Un an bun

În 2016 Capricornii vor începe un alt drum pe plan profesional şi se vore remarca în aspecte care ţin de carieră. Acum se deschide poarta proiectelor luminoase, care vor avea susținerea şefilor şi nativii vor putea da tot ce au ei mai bun. Încă din luna martie, când planeta Jupiter îşi va face simţită prezenţa, Capricornii vor avea parte de schimbări benefice şi semnificative în viaţa lor, scrie one.ro.

Horoscop 2016 Vărsător: Creativitate

Excentricul Vărsător va avea un plus de creativitate în 2016, iar planeta Uranus îi va aduce experiențe de viața captivante.

Anul va fi benefic din punctul de vedere al relațiilor afective, iar nativul Vărsător își va întări relația de cuplu. Anul 2016 îl va ajuta să lege relații profunde cu cei dragi și să aprecieze viața de familie.

Horoscop 2016 Pești: Iubire

Planeta Neptun va activa persoanelor din Zodia Pești latura romantică și iubirea va ocupa locul central în 2016.

Viața amoroasă a Peștilor va fi una intensă, încinsă, extraordinară. Tot ce au de făcut anul acesta nativii din Pești este să se deschidă în fața iubirii și să se lase învăluiți de magia lor. Vor atinge culmi ale inimii nebănuite și vor avea un an de neuitat.

Tag: , , , , , ,