Grigore Petrenco PICTEAZĂ în închisoare! Soția politicianului: ”A învățat și spaniola” - FOTO

Grigore Petrenco PICTEAZĂ în închisoare! Soția politicianului: ”A învățat și spaniola” - FOTO
colaj KanKan.md. foto: Lilia Petrenco, Константин Светлый / Facebook

Fostul comunist Grigore Petrenco nu stă degeaba în închisoare. Politicianul s-a apucat de pictat, dar și de învățat limbi străine.

”Grigore, cât timp se află după gratii, a învățat limba spaniolă și a pictat primul lui tablou! Mă mândresc cu soțul meu”, a scris soția lui Petrenco, Lilia.

foto: Lilia Petrenco / Facebook

foto: Lilia Petrenco / Facebook

De altfel, dacă ați crezut că imaginea de mai sus a fost pictată de la zero de Grigore Petrenco, vă înșelați. Acesta a cumpărat un tablou cu numere, pe care a trebuit doar să pună culorile la cifrele indicate. Totuși, tabloul iese și mai bine dacă cel care îl pictează are puțin talent și măiestrie în artă.

captură colorkit.md

captură colorkit.md

Pictura lui Petrenco poate fi cumpărată de pe un site de specialitate cu 450 de lei, iar prețul include o pânză pe o targă, vopsele acrilice și perii.

Grigore Petrenco și alți activiști „Antifa” se află în arest, după ce pe 6 septembrie, au organizat, condus şi participat activ la săvârșirea acțiunilor ilegale, au chemat la nesupunere violentă activă la cerinţele legitime ale reprezentanţilor autorităţilor și au aplicat violenţa, inclusiv cu utilizarea unor obiecte în calitate de arme.

Tag: , , , , , , , , , , , ,