Gina Pistol a devenit umbra lui Smiley! Nu-și mai lasă iubitul singur la concerte

În continuare neasumați public ca iubit și iubită, dar parcă mai aproape de a recunoaște că formează un cuplu, Smiley și Gina Pistol au început să se afișeze împreună la concertele lui.

Împreună de doi ani, dacă e să ne luăm după apropiații lor, prezentatoarea emisiunii ”Chefi la cuțite” de la Antena 1 și cântărețul care face parte din echipele celor mai vizionate concursuri de talente de la PRO TV, ”Vocea României” și ”Românii au talent”, formează unul dintre cele mai discrete cupluri.

Detalii despre relația lor nu a dat nici unul, iar până recent, se și fereau să apară împreună. Însă în privința acestui din urmă aspect s-au mai relaxat. După primele fotografii care au confirmat idila lor, cele de la petrecerea pe care Smiley a dat-o cu ocazia împlinirii a 11 ani HaHaha Production, la care Gina a fost prezentă, au început să se afișeze împreună la concertele susținute de artist prin țară. Gina i-a devenit lui Smiley un fel de umbră, nedezlipindu-se de el înaintea spectacolelor și după. Recent, la un recital susținut de el în cadrul unui festival din zona Moldovei, Gina a a apărut la dreapta lui, a împărțit zâmbete în stânga și-n dreapta, din postura de iubită, și a făcut fotografii alături de fanii lui Smiley, deveniți între timp și ai ei. Îl vrăjește cu mâncărurile gătite de ea și vrea să-i facă un copil Când nu are filmări ori alte treburi, Gina face pe gospodina pentru Smiley și îl așteaptă acasă cu mâncare caldă. Priceperea ei în bucătărie și dorința de a avea grijă de casă ar fi, de altfel, două dintre calitățile cu care vedeta de 37 de ani l-ar fi cucerit pe cântăreț. Acum, potrivit apropiaților lor, cei doi își fac planuri de nuntă și se gândesc serios să facă un copil.
libertatea.ro

Tag: