Gianluca Vacchi, din nou în acțiune! Milionarul italian face SENZAȚIE pe Internet cu cel mai nou filmuleț în care dansează - VIDEO

Gianluca Vacchi, din nou în acțiune! Milionarul italian face SENZAȚIE pe Internet cu cel mai nou filmuleț în care dansează - VIDEO colaj KanKan.md, Foto: jogiorgiajo, captură gianlucavacchi/Instagram

Lui Gianluca Vacchi a început să îi placă popularitatea de care se bucură în mediul online. Așa se explică multitudinea de imagini pe care le publică pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

Ultima ”boroboață” a milionarului este un video în care apare dansând pe piesa lui Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee.

În filmulețul video apare dansând alături de iubita sa, Giorgia Gabriele, dar stai să vezi că acțiunea nu se oprește doar aici carisma lor i-a molipsit și pe prietenii cuplului care nu s-au jenat să danseze alături de cei doi.

Filmulețul video postat de italian a devenit viral în scurt timp pe Internet, acesta a acumulat până la etapa actuală în jur de 5 milioane de vizualizări.

View this post on Instagram

Sunset at S2S @jogiorgiajo #gvlifestyle #miami

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Tag: , , , , , ,