Gianluca Vacchi a dat faliment? Italianul a rămas fără iaht și alte proprietăți, din cauza datoriilor - DETALII

Gianluca Vacchi a dat faliment? Italianul a rămas fără iaht și alte proprietăți, din cauza datoriilor - DETALII Colaj: Kankan.md, Foto: Gianluca Vacchi/Instagram

Gianluca Vacchi a devenit cunoscut pentru stilul său de viață extravagant. Italianul de 50 de ani își etala averea pe Instagram, iar acest lucru i-a adus nu mai puțin de 11 milioane de fani. Cu toate acestea, se pare că el trece printr-o perioadă financiară mai dificilă. 

Golden white.. #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Acesta se pare că a rămas fără iaht și fără mai multe proprietăți, după ce creditorii săi i-au cerut să-și achite datoriile de 10,5 milioane de euro. Mai mult, aceștia cred că italianul ar avea și mai multe datorii pe care el le ține ascunse. Cu toate acestea, el nu pare deloc să fie îngrijorat. „Este doar o mică datorie!”, a spus el.

Sun with 50 (years) protection😉 #gvlifestyle @effek

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

După ce știrea că acesta are probleme financiare a devenit cunoscută, internauții au început să facă glume pe seama lui, realizând chiar și pagină de Facebook numită „Găsește-i lui Gianluca Vacchi un loc de muncă”, scrie daily mail. 

 

Serendipity... @gutierrezary

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Tag: , , , , ,