GESTUL EMOȚIONANT al unui jurnalist din Moldova în adresa portughezului Salvador Sobral! Ce a făcut tânărul exact după finala Eurovision 2017 - VIDEO

GESTUL EMOȚIONANT al unui jurnalist din Moldova în adresa portughezului Salvador Sobral! Ce a făcut tânărul exact după finala Eurovision 2017 - VIDEO colaj KanKan.md, captură YouTube

Un jurnalist din Moldova a făcut un gest emoționant în adresa lui Salvador Sobral, câștigătorul Eurovision 2017, în timpul conferinței de presă după marea finală de ieri din Ucraina.

Ivan Luca, jurnalist acreditat din Moldova la Kiev pentru Eurovision, i-a dăruit cântărețului portughez un suvenir realizat de Chiril Atamaniuc, un tânăr din Chișinău care suferă de paralizie cerebrală.

”Am un prieten în Moldova, suferă de paralizie cerebrală, îl cheamă Chiril. El face suvenire speciale, și a insistat să-i dăruiesc acest suvenir câștigătorului Eurovision 2017”, a spus Ivan Luca în timpul conferinței.

Portughezul Salvador Sobral a primit cu mult entuziasm cadoul realizat handmane de Chiril Atamaniuc. Vedeți momentul, mai jos.

GESTUL EMOȚIONANT al unui jurnalist din Moldova în adresa portughezului Salvador Sobral! Ce a făcut tânărul exact după finala Eurovision 2017 - VIDEO Video: YouTube

Menționăm că Ivan Luca a surprins-o și pe câștigătoarea Eurovisionului de anul trecut, Jamala, cu un cadou de acest gen, un obiect realizat handmade tot de Chiril Atamaniuc.

Tag: , , , , , , ,