FOTO / Andreea Marin, nemachiată și desculță, în grădină: „Nu a fost cea mai bună idee”

Zilele caniculare le aduc și vedetelor mari bătăi de cap. Și, pentru că zilele încep să devină din ce în ce mai călduroase, personajele din showbizul românesc caută disperate metode pentru a se realxa și pentru a se mai răcori puțin. 

Duminică, Andreea Marin a ales să facă o plimbare cu bicicleta, însă, căldura i-a cauzat probleme. Reîntoarsă acasă, vedeta s-a bucurat de câteva clipe de liniște în confortul grădinii sale. Desculță, nemachiată și îmbrăcată sport, Andreea Marins-a apucat de yoga!

Vedeta a vrut să împărtășească totul cu fanii săi internauți așa că a postat pe Instagram o fotografie sugestivă, alături de un mesaj la fel de sugestiv.

„M-am trezit devreme, fără ceasornic, inspirată să scriu, și asta am făcut un timp îndelungat, înainte să cobor din pat. Să ies cu bicicleta sub soarele fierbinte de azi, chiar dacă adierea vântului m-a păcălit, nu a fost cea mai bună idee, dar... am dus și misiunea asta până la capăt. Umbra cireșului, liniștea întreruptă plăcut doar de păsări și gâze, iarba încă umedă sub tălpi și sentimentul legăturii cu pământul sunt balsam pentru minte, trup și suflet, după efort. #balance#sportandhealth #nature #healingenergy#loveyourself #life #pretuiesteviata”, a scris Andreea Marin pe Instagram. După cum era de așteptat, fanii i-au transmis numai lucruri frumoase și i-au urat o duminică plăcută. 

 

spynews.ro

 

Tag: , , ,