Foști concurenți de la “Românii au talent” se lansează în muzică, susținuți de Smiley. “Parcă sunt din altă lume “

După ce l-a impresionat pe Smiley la „Românii au Talent”, 7 Klase, trupa de băieti din Republica Moldova, lansează „Fata Urbană”, prima piesă produsă de HaHaHa Production.

Mi-au plăcut mult toți băietii, parcă sunt din altă lume, sunt frumoși, talentați și moderni. Mi-au rămas in cap de cand au venit la emisiune. Vin cu un aer proaspăt, cu o energie senzațională. Sunt o trupă de baieti cum nu avem in Romania in acest moment. Abia aștept să îi descoperiți în varianta susținută de mine și de HaHaHa Production’, povesteste Smiley.

 

 „Fata Urbană’ a fost ascultată live in weekend și in Centrul Vechi. Timp de trei zile, baietii si-au luat instrumentele și au atras atenția și admirația oamenilor prin melodiile lor. „Fata Urbana’ este compusa de Iurie Badicu și Șerban Cazan, iar versurile sunt semnate de Iurie Badicu.

Trupa 7 Klase s-a conturat pe 7.07.2017, iar de un an de zile cifra 7 îi definește ca și trupă. Băieții au ales cifra 7 pentru că e un numar important în numerologie, iar pentru ei cifra 7 se traduce în 7 note muzicale pe care le aranjeaăa cum vor în 7 zile din săptămănă; se inspiră din cele 7 culori ale curcubeului și apreciază cele 7 minuni ale lumii, ghidați fiind de cei 7 ani de-acasă. Membrii grupului sun Victor și Vlad – frati gemeni – (acordeonisti), Igor (percuție), Valentin (contrabasist) și Cătălin – vocal.

libertatea.ro

 

Tag: