Fosta soție a lui Vladimir Putin s-a măritat. Noul soț e mai tânăr cu 21 de ani decât ea

Fosta soție a lui Vladimir Putin s-a măritat. Noul soț e mai tânăr cu 21 de ani decât ea
Foto: perfecte.md

Fosta soție a lui Vladimir Putin, Liudmila, s-a măritat cu un bărbat mai tânăr decât ea cu 21 de ani. Informația a fost făcută publică de către un blogger rus.

Liudmila, care a divorțat oficial la începutul lui 2014, după o căsnicie de 30 de ani, și-a refăcut viața. Fosta primă doamnă a Rusiei s-a măritat cu Artur Oceretnîi, în vârstă 37 de ani, directorul unei firme pe care ea o patronează.

Informația a fost făcută publică de către un blogger rus care a descoperit că unul dintre apartamentele din Moscova deținute de Liudmila este acum înscris pe numele “Liudmila Oceretnaia”. Restul informațiilor legate de proprietară, precum data și locul nașterii, sunt identice cu cele ale fostei soții a lui Putin, scrie libertatea.ro.

Liudmila a fost văzută în compania actualului soț în anul 2014, după divorț. Fosta primă doamnă a Rusiei este cunoscută pentru discreția din viața personală, dobândită, probabil, de la Vladimir Putin. Ea nu a dat niciodată amănunte legate de familie, ceea ce înseamnă că este puțin probabil să vorbească vreodată despre actualul soț.

Tag: , , , ,