Fiica Victoriei Beckham își face tratamente faciale la 7 ani

Dar atunci când mama ta este una dintre celebritățile pasionate de terapiile de înfrumusețare, este posibil să ajungi în cabinetele de tratament mult mai devreme. Harper Beckham, fiica în vârstă de șapte ani a Victoriei Beckham, și-a petrecut weekendul alături de mama sa în clinica uneia dintre cele mai apreciate experte în frumusețe din Europa. 
 
Victoria a postat un video scurt pe contul său Instagram în care Harper apare întinsă pe masa de tratament, cu părul acoperit cu o cască de protecție. Cosmeticiana Barbara Strum poate fi observată în timp ce îi șterge cu grijă fața lui Harper, ce pare complet relaxată. "Tratament facial Baby cu @drbarbarasturm", a scris Victoria pe filmulețul postat. 
 
"Trebuie să folosim produse curate pentru copiii noștri!", a adăugat Victoria, dar fără să specifice ce fel de produse au fost folosite pentru tratamentul lui Harper.

 
Linia de cosmetice a medicului Barbara Strum, care îi poartă numele, este una dintre favoritele celebrităților, printre care Gwyneth Paltrow și Kim Kardashian.
 
În afara produselor sale, Dr. Strum este cunoscută mai mult pentru terapia pe care o realizează la clinica sa din Dusseldorf. Este numită "terapia endogenă cu sânge" și presupune "injectarea în piele a unor fillere precum acid hialuronic, care au fost îmbogățite cu agenți regeneratori și antiinflamatori produși de corp". Cu alte cuvinte, este folosit sângele pacientului. Nu există indicii că Harper ar fi fost supusă la un astfel de tratament care să includă sânge sau injecții.
 


În afara tratamentului facial, Harper și-a schimbat și look-ul, fiind tunsă de haistilistul Luke Hersheson. 
 
Acesta a spus într-unul din filmulețele postate de Victoria pe Instagram că îi face lui Harper "un bob franțuzesc chic".
 
Într-un alt video, creatoarea de modă a adăugat "Se tunde scurt!!". Fetița în vârstă de șapte ani și-a mai scurtat o dată părul, în vara anului trecut, când a ales o tunsoare în scări, de tipul celei purtate de mama sa în perioada când făcea parte din formația Spice Girls.
Tag: