Fiica lui Evgheni Șevciuk a împlinit o lună! Nina Ștanski povestește din experiența de a fi mamă pentru a doua oară

Fiica lui Evgheni Șevciuk a împlinit o lună! Nina Ștanski povestește din experiența de a fi mamă pentru a doua oară
Nina Ștanski și Evgheni Șevciuk

Sărbătoare mare în familia lui Evgheni Șevciuk și Nina Ștanski. Fosta așa-numită șefă a diplomației de la Tiraspol a scris un mesaj emoționant, în care pvoestește cum este pentru ea să fie mamă pentru a doua oară.

”Azi avem prima aniversare - Sofia Evghenievna a împlinit o lună! Poate pentru că aniversarea de o lună a Ianei (n.red.: fiica mai mare a Ninei Ștanski) a avut loc cu 16 ani în urmă, poate și pentru că, peste ani, instinctul matern poate fi descris prin alte emoții, am acum senzația că astfel de trăiri nu am mai avut în viața mea. Această lună a fost extraordinară, în fiecare zi! În fiecare zi, Sofia a făcut noi descoperiri. Împreună cu soțul meu suntem foarte fericiți și îi mulțumim lui Dumnezeu, cât și sorții, pentru așa un cadou”, a scris Nina Ștanski pe Facebook.

 

Fostul așa-numit ministru al Externelor al regiunii transnistriene a scris și un mesaj de mulțumire și recunoștință pentru medicii care i-au fost alături în momentele când a adus-o pe lume pe Sofia. ”În această zi, dar și mulți ani la rând, vreau să spun mulțumesc pentru un om cu literă mare, Natalia Slepuha. În maternitatea din Tiraspol am avut parte de o atmosferă caldă, ca acasă, iar femeile care nasc acolo sunt în siguranță! Mulțumesc tuturor doctorilor și personalului medical pentru profesionalism, cât și pentru faptul că, odată ce ajungem în mâinile lor, avem siguranța că totul va fi bine”, a adăugat Ștanski.

Nina Șanski a născut în dimineața zilei de 16 ianuarie 2016. Aceasta mai are o fată, de 16 ani, din prima căsătorie.

 

Tag: , , , , , , ,