Fără complexe! Vedetele vorbesc deschis despre viața intimă și oferă detalii uluitoare despre trecutul lor sexual

Fără complexe! Vedetele vorbesc deschis despre viața intimă și oferă detalii uluitoare despre trecutul lor sexual colaj KanKan.md

Starurile vorbesc pe șleau despre viața lor intimă și oferă detalii uimitoare despre trecutul ori prezentul lor sexual.

Chrissy Teigen

Frumosul model se laudă cu o viață sexuală cât se poate de sănătoasă alături de soțul ei, John Legend. În 2014, chiar a declarat public că ea și muzicianul sunt clienți avansați ai clubului Mile High (care permite relațiile intime în timpul zborului).

”Eram în drum spre Thailanda, ca să le facem o vizită părinților mei. Zburam la clasa I și eram amândoi sub pături. Stăteam pe niște locuri obișnuite, nici măcar nu eram în acele fotolii speciale. Iar eu consider că merităm un trofeu pentru performanța noastră!”, a declarat zâmbind cu subînțeles Chrissy.

George Clooney

Nimeni nu se aștepta să-l ascute pe superstarul hollywoodian vorbind despre viața sa sexuală. Cu toate astea, a dat numeroase detalii intime în interviul oferit celor de la Rolling Stone în noiembrie 2011. Clooney a spus atunci că și-a pierdut virginitatea pe la 16 ani, dar că primul său orgasm l-a avut de fapt mult mai devreme.

”Cred că mă cățăram pe o sfoară când aveam vreo 6-7 ani. Nu vă închipuiți că s-a întâmplat ceva spectaculos, însă mai târziu mi-am dat seama că am avut atunci orgasm. Îmi aduc aminte cum m-am cățărat până sus și că atunci când am ajuns în vârf am cunoscut adevărata fericire și mi-am zis: ”Doamne-Dumnezeule, mă simt extraordinar!”.

View this post on Instagram

#georgeclooney #amalalamuddinclooney

A post shared by George Clooney (@george_clooney_page) on

Jessica Simpson

N-a fost niciodată o mironosiță, care să se rușineze la cea mai subtilă aluzie despre sex, dar confesiunile intime pe care le-a făcut în martie 2012 ne-au surprins până și pe noi. Vorbind despre bucuria de-a purta în pântecul ei rodul iubirii dintre ea și soțul ei, blondina a recunoscut ce plăcere imensă a simțit atunci când era gravidă și făcea sex.

”Uau, nimeni nu mă mai oprește acum, vreau să fac sex tot timpul”, a declarat Jessica pe când era însărcinată. ”În ceea ce privește orgasmul, acum, în timpul sarcinii, simt că am parte de cel mai tare orgasm din viața mea!”, a conchis satisfăcută vedeta.

Angelina Jolie

Nu e nici ea vreo pudibondă, dimpotrivă, și-a exprimat de multe ori opiniile legate de relațiile intime pe care le-a avut mai ales în anii tinereții. În 2008, pe vremea când era însărcinată cu gemenii lui Brad Pitt, Vivienne și Knox, a ținut să spună întregii lumi ce viață sexuală bogată are ea.

”Sarcina e minunată pentru viața sexuală! Face ca totul să fie fie mult mai creativ, te îndeamnă să te distrezi mai mult, să te simți mai bine!”, a declarat Angie pentru Entertainment Weekly.

View this post on Instagram

😍❤️

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on

Gwyneth Paltrow

În aprilie 2012, când actrița a declarat că nu are o poziție sexuală preferată și-a dezamăgit toți fanii, care de-abia așteptau cât mai multe mărturisiri intime de la idolul lor. Însă vedeta a revenit cu niște adăugiri pe placul admiratorilor săi: ”Îmi plac toate pozițiile sexuale, nu refuz niciuna dintre ele!”, a declarat vedeta potrivit okmagazine.ro.

Cameron Diaz

Actrița a pus, la un moment dat, punctul pe I când jurnalistul care o intervieva a rugat-o să dezvăluie secretele siluetei ei fără cusur.

”Păi, sportul are un mare aport la menținerea unei greutăți ideale. Apoi o dietă sănătoasă nu poate decât ajuta și ea. Beau multă apă, râd mult… a, și fac mult sex! Da, avem nevoie de sex noi, oamenii. E sănătos, e natural, este menirea noastră pe acest pământ, oameni buni!”

Tag: , , , ,