Fanteziile sexuale sunt normale și sănătoase! Iată 4 exemple pe care să le experimentezi în siguranță

Fanteziile sexuale sunt normale și sănătoase! Iată 4 exemple pe care să le experimentezi în siguranță
Foto: click.ro

Fiecare dintre noi și-a făcut măcar odată câteva scenarii erotice alături de partenerul său. Fanteziile sexuale sunt foarte comune și sănătoase, indiferent de forma acestora.

Cele mai populare fantezii includ mesajele sexuale, sexul în trei, sexul oral, sexul în public, cu un străin sau filmări în timpul actului sexual.

Există milioane de fantezii sexuale diferite. Iată câteva exemple pe care poți să le experimentezi în siguranță.

Foto: beautyspot.space

Foto: beautyspot.space

Sexul în trei

Acesta se include printre cele mai comune fantezii sexuale. Înainte de a te pune pe fapte, fii sigură că vei purta o discuție detaliată atât cu partenerul, cât și cu cea de-a treia persoană, iar dacă doriţi să experimentaţi acest lucru, este foarte important să discutaţi care este nivelul de confort în care vă aflaţi cu această idee şi care sunt limitele impuse. Până la urmă, un cuplu ar trebui să-şi creeze propriile reguli în jurul acestei experienţe.

Role play

Foarte multe persoane vor să domine în timpul actului sexual sau să fie dominate, iar acest lucru poate trezi noi dimensiuni în întreaga activitate sexuală, mai ales în cea a cuplurilor. Cel mai important lucru atunci când alegi să explorezi această fantezie este să extinzi acea arie a încrederii şi a comunicării, dar mai ales să stabiliţi cine ce rol primeşte şi dacă vă simţiţi în regulă cu asta.

Foto: one.ro

Foto: one.ro

Sexul în public

Un lucru este sigur: sexul în public este ilegal! Tocmai de aceea foarte multe persoane au această fantezie, pentru că le face plăcere să încerce ceva ce nu le este permis, iar dacă vrei să faci sex în public, fă-o pe propriul risc şi cât mai departe de ochii lumii. Dacă vrei să practici sexul în public, atunci poţi alege să pleci într-o excursie cu cortul unde poţi experimenta această fantezie cât de mult doreşti şi, pe lângă asta, o poţi face fără să te rişti prea mult, scrie one.ro.

Romantic, senzual

Am putea spune că aceasta este una dintre cele mai întâlnite fantezii ale femeilor, mai ales că acestea cosideră că în timpul actului sexual bărbatul trebuie să vină cu un bagaj emoţional imens. În general, femeilor le plac lucrurile deja aranjate care să le exploateze senzualitatea emoțional şi intelectual înainte de a-şi pierde controlul şi să devină un obiect al partenerului.

Tag: , , , ,