Experiența de la X Factor i-a schimbat viața lui Marcel Roșca! ”Există probabilitatea să mă mut cu traiul în România” - VIDEO

Experiența de la X Factor i-a schimbat viața lui Marcel Roșca! ”Există probabilitatea să mă mut cu traiul în România” - VIDEO Experiența de la X Factor i-a schimbat viața lui Marcel Roșca Video: osearaperfecta.protv.md
Experiența de la X Factor i-a schimbat viața lui Marcel Roșca

Marcel Roșca a ajuns în marea finală de la X Factor, deși nu a câștigat marele premiu, interpretul a demonstrat că este o persoană extrem de talentată și cu o voce de senzație.

Tânărul a intrat în gura lumii după scandalul cu Olga Verbițchi, relația dintre ei s-a înrăutățit după ce Olga a câștigat X Factor și Marcel a făcut o postare pe Facebook în care a insinuat că tânăra de doar 15 ani nu ar fi câștigat concursul dacă nu era în echipa lui Carla’s Dreams.

”Nu prea vreau să discut acest subiect. Eu nu am zis nimic de ea, am postat doar o părere de a mea. După care am văzut că și Delia a scris pe pagina ei același lucru, chiar și Olga a spus la un moment dat asta într-un interviu. Nu am crezut că părerea mea a putu să stârnească acest conflict”, a spus Marcel Roșca, pentru osearaperfecta.protv.md.

Întrebat despre relația pe care o are cu Horia Brenciu, acesta a spus: ”Nu întotdeauna a fost ca pe unt, dar a fost destul de bine. Horia Brenciu s-a supărat pe mine pentru că nu am reușit să ajung la un concert la care m-a invitat… Acum trebuie să îl întreb dacă i-a trecut supărarea.”

Experiența de la X Factor i-a deschis lui Marcel Roșca noi oportunități acesta a declarat că există probabilitatea să se mute cu traiul în România, după ce a primit mai multe oferte de colaborare.

Experiența de la X Factor i-a schimbat viața lui Marcel Roșca! ”Există probabilitatea să mă mut cu traiul în România” - VIDEO Foto: osearaperfecta.protv.md

Tag: , , , , , , , ,