Elena Udrea și-a scos iubitul fotomodel într-un club de fițe! Cum au fost surprinși de paparazzi - FOTO

Elena Udrea și-a scos iubitul fotomodel într-un club de fițe! Cum au fost surprinși de paparazzi - FOTO colaj KanKan.md, Foto: Elena Udrea/Facebook, click.ro

Elena Udrea și-a scos iubitul fotomodel la cel mai exclusivist club din Mamaia. Ea și Adrian Alexandrov au fost surprinși împreună la intrarea în ”Loft”, unde și-au făcut apariția cu ținute asortate.

Blonda a coborât zâmbitoare dintr-un bolid de lux, și a părut mai degrabă bucuroasă că a fost surprinsă de paparazzi alături de partener.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au purtat amândoi pantaloni albi, însă nu au părut foarte apropiați. Cei doi s-au deplasat agale spre intrarea în club, fără să se țină de mână sau să se apropie foarte mult unul de altul.

Elena Udrea și-a scos iubitul fotomodel într-un club de fițe! Cum au fost surprinși de paparazzi - FOTO Foto: click.ro

Cu toate acestea, politiciana a părut mai senină ca niciodată. Udrea a ales să-și petreacă minivacanța de 1 mai fără să-și facă griji cu privire la condamnarea de șase ani cu executare pe care a primit-o în dosarul ”Gala Bute”, relatează click.ro. Din fericire pentru ea, decizia magistraților nu este una definitivă, astfel că mai are, totuși, o speranță.

Elena Udrea și-a scos iubitul fotomodel într-un club de fițe! Cum au fost surprinși de paparazzi - FOTO Foto: click.ro

Tag: , , , , ,