Elena Udrea se retrage din politică: ”E vremea unui nou început”

Elena Udrea se retrage din politică: ”E vremea unui nou început” Foto: fanatik.ro

Elena Udrea a activat în politica românească mai bine de 13 ani. Blonda a ocupat funcții importante, precum ar fi cea de ministru al Turismului, în tot acest timp a avut parte și de destule controverse.

În a doua zi de Crăciun, când a împlinit 43 de ani, fosta consilieră a lui Traian Băsescu a luat decizia de a se retrage din lumea politică.

Elena Udrea se retrage din politică: ”E vremea unui nou început” Foto: Elena Udrea/Facebook

Anunțul a fost făcut public pe pagina sa de Facebook:

”Vă mulțumesc pentru urările de bine pe care mi le-ați făcut pentru astăzi, când împlinesc 43 de ani... Ultimii treisprezece ani din viață mi i-am dedicat politicii. Nu am niciun regret. Dacă aș fi cu treisprezece ani în urmă, aș lua-o de la capăt, chiar dacă unele lucruri le-aș face diferit. A fost viața pe care mi-am dorit-o.

Am făcut ceea ce am crezut că e bine, am câștigat și am pierdut, am urcat și am coborât, am făcut lucruri corecte și am greșit. Îmi asum tot și mai ales ceea ce sunt.
Mulți mă apreciați, și mai mulți mă urâți. Vă mulțumesc tuturor pentru interesul pe care mi-l acordați! Am fost treisprezece ani împreună și este cu adevărat o onoare pentru mine. Ați însemnat mai mult decât familia mea, ați contat mai mult decât cei apropiați mie. V-am aparținut mai mult vouă decât lor. Acum a venit vremea să îmi iau rămas bun... a venit vremea unui nou început.
Vă doresc să vă fie bine, să aveți parte de lumină, de liniște, de pace, de credință, de încredere, de adevăr, de iubire, de prosperitate, de împliniri, de sănătate! Vă doresc să aveți parte de Fericire”.

Tag: , , , , ,