Elena Udrea s-a logodit ÎN MARE SECRET cu iubitul tinerel! Ce doi se pregătesc de nuntă - FOTO

Elena Udrea s-a logodit ÎN MARE SECRET cu iubitul tinerel! Ce doi se pregătesc de nuntă - FOTO Foto: click.ro

Elena Udrea s-a logodit la fix un an de relație cu fostul manechin, pe nume Adrian Alexandrov. Blondina a fost cerută de soție chiar în ziua în care cei doi au împlinit un an de relație.

Fostul manechin, actualmente broker imobiliar în zona de nord a Bucureștiului, şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o de soţie. Acest lucru s-a întâmplat chiar pe 2 iulie, când au împlinit un an de când s-au cunoscut.

Bărbatul i-a pus pe deget celebrei sale iubite de 43 de ani, un inel cu diamante. Cei doi amorezi locuiesc separat, el în vila din Corbeanca, ea în apartamentul luxos din complexul Stejarii, însă în weekenduri şi în vacanţe sunt mereu împreună.

Elena Udrea s-a logodit ÎN MARE SECRET cu iubitul tinerel! Ce doi se pregătesc de nuntă - FOTO Foto: cancan.ro

Chiar dacă viaţa amoroasă îi merge de minune, viitorul Elenei Udrea este încă sub semnul întrebării. Fostul ministru al turismului a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru trei fapte de abuz în serviciu şi alte trei de luare de mită în ”dosarul gala Bute”. Udrea a contestat decizia magistraţilor şi aşteaptă încă o decizie, relatează click.ro.

Elena Udrea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Dorin Cocoş, cu 12 ani mai în vârstă decât ea. Cei doi au spus ”da” la New York, în 26 decembrie 2003, chiar de ziua ei de naştere. Zece ani mai târziu, în 2013, cei doi anunţau, printr-un comunicat, că mariajul lor a luat sfârşit ”în mod amiabil şi în faţa notarului”.

Tag: , , , ,