Elena Udrea are un nou iubit! Cine este bărbatul și cât de sexy arată – FOTO

Elena Udrea are un nou iubit! Cine este bărbatul și cât de sexy arată – FOTO
colaj KanKan.md, Foto: b1.ro, bzi.ro

Elena Udrea este din nou împlinită în ceea ce privește viața amoroasă. Blonda din politica românească este din nou fericită după despărțirea de fostul soț, Dorin Cocoș, dar și mai multe relații eșuate.

”Eu cred în continuare în dragoste, în relații noi”, spunea Elena Udrea în urmă cu ceva timp, citată de b1.ro.

Chiar dacă în urmă cu ceva timp, Udrea spunea că nu are nicio relație, jurnaliștii de la revista Ciao sunt de părere că declarațiile acesteia erau doar pentru a-și ține ascunsă povestea de iubire.

Foto: b1.ro

Foto: b1.ro

Așadar, noul iubit al Elenei Udrea este Adrian Alexandrov. Acesta este un tânăr arătos din Tulcea care pe lângă faptul că arată foarte bine, are și un CV cu care se poate mândri. Adrian și-a construit o carieră pe cont propriu, ceea ce a determinat-o pe blonda din plitică să-l ia în seamă.

Adrian Alexandrov a cochetat o perioadă cu modellingul, ajungând astfel să semneze contracte importante cu case de modă celebre, totul prin intermediul Ramonei Gabor cu care a legat o frumoasă prietenie.

Foto: b1.ro

Foto: b1.ro

După ce a renunțat la meseria de a fi model, iubitul Elenei Udrea a devenit steward pentru cei de la Emirates unde a câștigat sume importante de bani, dar a cochetat și cu televiziunea prin țări străini.

Dorul de țară l-a determinat să se întoarcă în România unde și-a construit o luxoasă vilă pe malul unui lac. În prezent, Adrian Alexandrov deține o funcție importantă într-una dintre cele mai mari companii de real estate din Bucureşti.

Elena Udrea și noul său iubit s-au cunoscut în această vară pe litoral, acolo unde blonda și-a petrecut cel mai mult timp din vacanță. Modul în care tânărul a curtat-o a lăsat-o pe Elena Udrea să se îndrăgostească din nou ca o adolescentă și să înceapă o nouă poveste de dragoste după mult timp în care a decis să stea singură.

Tag: , , , ,