Elena Bivol își dezvoltă afacerea! Creatoarea de modă lansează un magazin online: ”Website-ul meu e gata, mi-a rămas să fac lansarea” - VIDEO

Elena Bivol își dezvoltă afacerea! Creatoarea de modă lansează un magazin online: ”Website-ul meu e gata, mi-a rămas să fac lansarea” - VIDEO #KanKan.md

Pasiune, creativitate și dedicație, acestea sunt condimentele care stau la baza afacerii de succes a creatoarei de modă Elena Bivol. Tânăra a reușit să se impună în industria modei de acasă datorită ținutelor sale originale, achiziționate chiar și de vedete! Noi am fost curioși să aflăm cum a reușit Elena să aibă acest succes.

Curioși din fire, așa cum ne știți, ne-am propus să aflăm care este secretul succesului Elenei Bivol și cât de mult a influențat Instagramul în creșterea afacerii sale, care a fost lansată acum trei ani.

Contul de Instagram al creatoarei de modă, care are la moment aproximativ 38 de followers, este actualizat în fiecare zi cu poze noi. Deși în mare parte tânăra postează doar imagini cu ținutele sale, aceasta ne-a spus că acceptă să facă și reclamă la unele produse.

😊

A post shared by Elena Bivol/ Strajescu (@elenabivol22) on

Nu își dorește un magazin, vrea să continuie afacerea tot online, pentru a face față cerințelor clientelor. Elena Bivol a dezvăluit în exclusivitate că în curând își lansează un website. Mai multe detalii le puteți urmări în materialul video de mai sus!

😊❤️

A post shared by Elena Bivol/ Strajescu (@elenabivol22) on

Tag: , , , , ,