Egor Kreed i-a dedicat Xeniei Deli noul videoclip?! Eroina din clip, numită ”cățea” și lovită de mașină - VIDEO

Egor Kreed i-a dedicat Xeniei Deli noul videoclip?! Eroina din clip, numită ”cățea” și lovită de mașină - VIDEO
colaj KanKan.md

Xenia Deli se pare că a devenit subiect de clipuri pentru artiștii ruși. Egor Kreed și Timati au lansat recent un hit, ”Где ты, где я”, în care cântă despre o femeie pe care ar fi iubit-o fiecare dintre ei, dar care s-a dovedit a fi materialistă, dar și cu moravuri ușoare.

Cârcotașii s-au grăbit să lege videoclipul de istoria de dragoste pe care Egor Kreed a avut-o cu Xenia Deli, fotomodelul din Moldova care s-a căsătorit cu un afacerist de 62 de ani. Motivul ar fi că Egor Kreed a confirmat faptul că piesa ”Где ты, где я” este despre fostele iubiri, despre niște istorii prin care a trecut.

Presa rusă speculează faptul că artistul redă în clip și în piesă povestea de iubire a lui cu moldoveanca, mai ales că la un moment dat, în videoclip apare o mașină scumpă, pe care este pusă o fundiță imensă, automobilul fiind primit în dar de eroina clipului de la un bărbat în vârstă.

Dacă este videoclipul, sau nu, despre relația Xeniei Deli cu Egor Kreed, rămâne de văzut. Producția, însă, o puteți vedea mai jos.

Vezi și:

Xenia Deli are un nou IUBIT? Cine-i misteriosul bărbat care a cucerit-o – FOTO

Xenia Deli a făcut dezvăluiri despre noul său iubit. Detalii PICANTE - VIDEO

Xenia Deli, cerută în CĂSĂTORIE?! Moldoveanca a primit cadou un Bentley - FOTO

Xenia Deli SE MĂRITĂ cu un afacerist de 62 de ani din Egipt! DETALII - FOTO

Tag: , , , , , , , , , , , , , , ,