E SOSIA lui Igor Dodon?! Acest bărbat din Nepal seamănă leit cu președintele Republicii Moldova - FOTO

E SOSIA lui Igor Dodon?! Acest bărbat din Nepal seamănă leit cu președintele Republicii Moldova - FOTO colaj KanKan.md, Facebook

Incredibil, dar adevărat! Igor Dodon s-ar părea că are o sosie... în Nepal.

Un moldovean care se află în vacanță în această țară din sudul Asiei, a dat întâmplător peste o reclamă în care apare un om care seamănă izbitor de mult cu președintele Moldovei.

E SOSIA lui Igor Dodon?! Acest bărbat din Nepal seamănă leit cu președintele Republicii Moldova - FOTO

”Te trezești în Nepal, la 5000 de metri altitudine, mergi să bei o ceașcă de cafea, începi să citești o revistă și, când colo, Igor Nicolaevici, nivel internațional”, a scris Anton Perkin, tânărul care a publicat imaginea de mai jos, pe Facebook.

E SOSIA lui Igor Dodon?! Acest bărbat din Nepal seamănă leit cu președintele Republicii Moldova - FOTO Anton Perkin / Facebook

Bărbatul care apare în reclama din revistă este, de altfel, foarte cunoscut în Nepal. Originar din orașul Kathmandu, Igor Dodon ”nepalez”, pe numele său Umanga Pandey, este fondatorul celui mai performant laborator de teste medicale din Nepal, K-Lab, iar în 2015 a intrat în topul ”ASIA 21 young lider”, în care de obicei sunt incluși cei mai de succes tineri din continentul asiatic.

E SOSIA lui Igor Dodon?! Acest bărbat din Nepal seamănă leit cu președintele Republicii Moldova - FOTO linkedin.com

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,