E posibil să ai o viață întreagă SEX cu același partener?! Specialiști spun că da. Lucruri de care ar trebui să ții cont

E posibil să ai o viață întreagă SEX cu același partener?! Specialiști spun că da. Lucruri de care ar trebui să ții cont
Foto: Instagram

Este posibil să faci ca sexul să fie incitant într-o relație care poate dura 60 de ani sau mai mult? Specialiștii spun că da. Important este să găsiți întotdeauna lucruri noi de făcut.

”Cel mai important ar fi să nu priviți sexul ca pe un mod de eliberare a ”dorinței”, ci ca pe un mod de creație. Atâta timp cât aveți un impuls creativ și idei creative, nu vă veți plictisi niciodată”, a spus Paul Jenner în cartea sa ”Sex ca la carte”.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ține-ți minte, nu faceți sex numai cu o prezență fizică, faceți sex cu sufletul. Chiar dacă nu luați acest lucru mot-a-mot, ar trebui cel puțin să vă gândiți la frumusețea interioară a persoanei ca fiind de departe cel mai important lucru, scrie click.ro.

Lucruri pe care trebuie să le aveți în vedere

Sexul poate deveni mai bun după vârsta de 50 de ani pentru femei, cât și pentru bărbați.

Fiecare femeie peste 50 de ani ar trebui să aibă un vibratot, foarte mult lubrifiant și să facă sex frecvent.

Bărbații peste 50 de ani ar trebui să folosească materiale erotice și să se masturbeze fără ejaculare pentru creșterea nivelului de testosteron.

Când orgasmele multiple sunt imposibile, bărbații peste 50 de ani mai pot încă face sex fără orgasm sau ejaculare.

Există cupluri de optzeci de ani care încă se bucură de sex senzațional.

Tag: , , , , ,