E PLAGIAT sau NU videoclipul lui Adrian Ursu? Artistul RUPE TĂCEREA și le spune lucrurilor pe nume - VIDEO

E PLAGIAT sau NU videoclipul lui Adrian Ursu? Artistul RUPE TĂCEREA și le spune lucrurilor pe nume - VIDEO #KanKan.md

Videoclipul ”Boabe de cafea” a lui Adrian Ursu se apropie îndrăzneț de cifra 50 de mii de vizualizări pe YouTube.

După ce pe rețelele de socializare au apărut speculații că videoclipul artistului filmat în Thailanda ar fi fost inspirat din clipul ”Wake me up” a lui Ionel Istrati, Adrian Ursu a ținut să clarifice acest aspect, vezi în materialul video de mai sus ce ne-a declarat artistul.

”Este nostim să spui că un videoclip filmat pe șapte insule este plagiat de la Ionel, atunci ar trebui să fie plagiat de la sute și mii de videoclipuri care s-au filmat în destinații exotice. Nu mă deranjează deloc, ba chiar consider că e un piar în plus pentru mine.”, a declarat Adrian Ursu pentru KanKan.md.

E PLAGIAT sau NU videoclipul lui Adrian Ursu? Artistul RUPE TĂCEREA și le spune lucrurilor pe nume - VIDEO colaj KanKan.md, YouTube

Adriana Ursu a dezvăluit în exclusivitate pentru KanKan că se pregătește să susțină câteva concerte în America, interpretul l-a recomandat și pe Ionel Istrati, astfel se face că cei doi artiști ne vor duce faima în scurt timp și peste Ocean.

Vezi și: Karina Deli, acuzații de PLAGIAT în adresa lui Adrian Ursu și Roman Burlaca! Iată dovezile ei

REPLICA lui Roman Burlaca, după ce a fost acuzat că a PLAGIAT videoclipul lui Adrian Ursu de la Ionel Istrati: ”Să-i oferim un trofeu lui Ionel”

Tag: , , , , , , ,