E INCREDIBIL ce se întâmplă la cea mai exclusivistă ORGIE din lume. Secrete din spatele ușilor închise - FOTO, VIDEO +18

E INCREDIBIL ce se întâmplă la cea mai exclusivistă ORGIE din lume. Secrete din spatele ușilor închise - FOTO, VIDEO +18
colaj KanKan.md, Foto: Instagram

Bogătașii ştiu să petreacă! Iar în clubul exclusivist Snctm, din SUA, este bătaie pe un bilet la petrecerile erotice organizate într-una din vilele de lux din cartierul new yorkez Hamptons. Însă iată ce se întâmplă la o astfel de petrecere, în spatele uşilor închise.

Fondatorul clubului, Damon Lawner, povesteşte că la petrecerile care se transformă în veritabile orgii participă doar ”staruri de la Hollywood, oameni de afaceri, bancheri şi avocaţi”. Cel mai important eveniment din acest an are loc la 5 august şi organizatorul speră ca ”inclusiv Gwyneth Paltrow să fie prezentă, ca şi în anii precedenţi”. Orgia este doar pentru bogătaşi, însă din cei ”1.000 de aplicanţi doar 99 vor fi pe lista invitaţilor”.

“Participanţii vor primi măşti la intrare. Ţinuta este obligatorie: rochii de seară şi costume negre pentru bărbaţi. După miezul nopţii, măştile şi hainele vor cădea de pe invitaţi şi toată lumea va fi în pielea goală. Sunt organizate piese de teatru, scenete şi chiar concerte de operetă performate de artişti în pielea goală. Pe scenă vor avea loc adevărate orgii şi cine va dori să se implice este binevenit”, a explicat Lawner potrivit click.ro.

👾🐰 #bunnymanpresents

A post shared by @ veritas.bunnyman on

Şi cum la astfel de petreceri sunt mulţi care vor să asiste fără a participa efectiv, taxa pentru “privit” este de 77.275 de dolari. Statutul de membru pentru femei este gratuit. Iar bărbaţii care vin însoţiţi de o parteneră primesc reducere la biletul de intrare. Având în vedere cererea uriaşă din acest an, la 5 august va fi organizată o altă orgie în Los Angeles, însă tot cu 99 de invitaţi.

La petrecere se serveşte şampanie Cristal şi mâncăruri fine servite de chefi de prestigiu. Numărul femeilor de la eveniment va fi de trei ori mai mare decât cel al bărbaţilor pentru a nu se crea conflicte. Intrarea la petrecere costă 2.000 de dolari pentru bărbaţii veniţi singuri.

Toţi invitaţii beneficiază de acces gratuit în toate încăperile vilei de lux închiriate pentru eveniment. Locaţia exactă nu va fi cunoscută de participanţi decât în ziua de dinaintea petrecerii.

Tag: , , , ,