E considerată cea mai SEXY asistentă medicală! Bărbații fac coadă ca să fie tratați de ea - FOTO

E considerată cea mai SEXY asistentă medicală! Bărbații fac coadă ca să fie tratați de ea - FOTO Colaj: Kankan.md, Foto: Instagram/Carina Linn

O tânără brunetă este considerată cea mai sexy asistentă medicală după ce a făcut furori pe Internet cu fotografiile sale incendiare. 

Carina Linn este o asistentă medicală din Taiwan, are doar 23 de ani, dar ar putea rivaliza cu orice fotomodel celebru. Contul său de Instagram este urmărit de peste 180.000 de persoane, iar numărul lor continuă să crească pe măsură ce publică imagini în ipostaze cât mai sexy, relatează The Sun.

Asistenta a primit și critici cu privire la faptul că postează pe contul său două tipuri de fotografii: unele decente, în care arată că lucrează într-un domeniu cât se poate de serios, iar altele mult prea provocatoare. Carina spune însă că nu se pozează așa pentru a deveni faimoasă:

„Sunt eu însămi, fac lucruri care îmi aduc fericire. Nu consider că sunt specială sau extraordinară. Sunt doar o persoană care trăiește o viață obișnuită”, a declarat aceasta pentru sursa de mai sus. 

Tag: , , , ,