După 19 ani de căsnicie, Chiril Lucinschi și soția sa DIVORȚEAZĂ!

După 19 ani de căsnicie, Chiril Lucinschi și soția sa DIVORȚEAZĂ!

 Politica moldovenească se va mai pricopsi cu un burlac! Se pare că după 19 ani de căsnicie Chiril Lucinschi și soția sa Ana au decis să divorțeze. Potrivit mai multor surse din anturajul cuplului cei doi sunt în proces de desfacere a căsătoriei. Astfel, la 43 de ani, politicianul va deveni din nou burlac.

Cei doi ar fi depus cererea de desfacere a căsătoriei acum câteva luni. Mai mult, se pare că fiul fostului președinte nu mai trăiește în aceeași casă cu soția și copiii săi. ”Chiar dacă nu trăiesc cu copiii, mă văd cu ei practic în fiecare zi, cu excepția situațiilor neprevăzute. Copiii au o atitudine înțelegătoare față de acest lucru”, a declarat politicianul într-un interviu oferit revistei Aquarelle în luna martie. Acesta vorbește doar despre copii, nu-și menționează soția, însă în același timp lasă de înțeles că trăiește separat.

Chiril Lucinschi a cunoscut-o pe Ana în 1990, la Moscova. "A trecut cu prietena ei pe coridor ca o săgeată, dar mi-a fost de ajuns o clipă ca s-o remarc. Se deosebea de celelalte fete. Avea o frumuseţe naturală, era zveltă şi graţioasă ca o adevărată gimnastă", povestea politicianul pentru AllMoldova despre cum și-a cunoscut soția. Cei doi s-au căsătorit în 1995, în același an aducând pe lume primul lor copil. În 1997 cuplul s-a mutat la Chișinău, aici fiind aduși pe lume ceilalți trei copii. Chiril și Ana au împreună patru copii: Petru, Alexandra, Egor și Pavel. Alexandra învață dincolo de hotarele țării, lucru pe care-l va face și Petru în curând.

 foto: VipMagazin; Tribuna.md
Tag: , , ,