Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin ar fi AMÂNAT nunta

Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin ar fi AMÂNAT nunta
foto: protv.md

Nunta dintre Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin ar putea să nu aibă loc la prima dată stabilită de cuplu. Rodica Ciorănică ar fi confirmat într-o oarecaremăsură, într-un mesaj pe Facebook, că evenimentul de familie al primarului și prezentatoarei Pro TV a fost amânat.

”Mi s-a făcut silă pentru grețoșeniile de știri despre așa-zisa despărțire a Anișoarei și a lui Dorin. De ce? Pentru că eu cunosc doi oameni absolut fericiti, doi oameni care se sună și ăși vorbesc cu căldură și încă cu emoții, doi oameni care se iubesc. În fiecare zi o văd pe Anișoara fericită după buletinul de la ora 17.00 și încântată că merge în fiecare zi la probele pentru una din rochiile de mireasă. Că au amânat data nunții? Ei și ce? E treaba lor. Căutați-vă de treabă, oameni buni”, a scris Rodica Ciorănică pe Facebook.

foto: protv.md

foto: protv.md

De altfel, nimeni din anturajul cuplului Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin nu au confirmat o despărțire a celor doi. Totuși, când a vorbit zilele trecute la TV despre logodnica sa, primarul capitalei a fost la un pas să izbucnească în lacrimi.

foto: Vip Magazin

foto: Vip Magazin

Acesta nu a vrut să dea detalii despre nuntă. ”Cele mai mari greșeli le-am comis în ultimii 10 ani nu la primărie, ci în viața personală. O să anunțăm totul la timpul potrivit. Am dorit să fie bine la toată lumea, dar până la urmă s-ar putea să nu fi fost bine pentru nimeni. Dar ăsta e un alt subiect”, a spus Dorin Chirtoacă vinerea-trecută în emisiunea înProfunzime, fiind la un pas să izbucnează în plâns.

Dorin Chirtoacă, la un pas să izbucnească în LACRIMI în direct, când a vorbit despre Anișoara Loghin - VIDEO

captură video realitatealive.md / Pro TV

Nunta lui Dorin Chirtoacă și a Anișoarei Loghin era programată pentru sfârșitul acestei primăveri.

Tag: , , , , , , , , , ,