Dorin Chirtoacă face dezvăluiri despre nuntă! Cine ar putea să le fie nași de cununie – DETALII

Dorin Chirtoacă face dezvăluiri despre nuntă! Cine ar putea să le fie nași de cununie – DETALII
colaj KanKan.md

Cel mai probabil, două dintre rudele apropiate primarului Dorin Chirtoacă vor fi nași de cununie ai edilului capitalei și jurnalistei Anișoara Loghin. O decizie finală nu a fost luată. Despre aceasta a menționat primarul Dorin Chirtoacă, la emisiunea ”Puterea a Patra” de la N4.

”Încă nu am decis final, cineva dintre prieteni, cunoștințe, cercul de oameni apropiați cu care avem o relație”, a spus edilul.

foto: acasatv.md

foto: acasatv.md

Întrebat dacă viitoarea soție își va schimba numele în Anișoara Chirtoacă, primarul a răspuns: ”Lucrurile acestea, în momentul în care o să decidem și vor apărea deciziile respective, o să le afle toată lumea, să facem discuții din viața noastră privată nu are sens. O să încercăm, cel puțin cât e posibil, ca tot ceea ce ține de viața privată să rămână în privat. Avem destule subiecte în spațiul public”.

Primarul general, Dorin Chirtoacă, a cerut-o în căsătorie pe jurnalista de la PRO TV Chișinău Anișoara Loghin. Evenimentul a avut loc în fața celor adunați în Piața Marii Adunări Naționale, în timpul concertului dedicat Zilei Limbii Române, relatează realitatea.md.

foto: Anișoara Loghin/Facebook

foto: Anișoara Loghin/Facebook

Ulterior, Dorin Chirtoacă a declarat, în cadrul unui interviu că își dorește o nuntă de tip tradițional stilizat, unde invitații să se relaxeze și să se simtă bine.

Tag: , , , , ,