Dorin Chirtoacă, REPLICĂ după zvonurile despre despărțirea de Anișoara Loghin: ”Unii încep să sufere de diaree verbală, uneori cronică”

Dorin Chirtoacă, REPLICĂ după zvonurile despre despărțirea de Anișoara Loghin: ”Unii încep să sufere de diaree verbală, uneori cronică”
colaj KanKan.md

Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a venit în urmă cu puțin timp cu o replică la toate zvonurile din ultima perioadă, potrivit cărora el și Anișoara Loghin nu ar mai forma un cuplu. După ce a fost anunțată data nunții, 20 mai 2016, edilul vine și cu lămuriri.

La fel, au circulat zvonuri despre faptul că Dorin Chirtoacă i-ar fi cumpărat Anișoarei Loghin o mașină. Iată ce zice primarul: ”Nu am cumpărat niciun automobil, nici nou și nici mai vechi Anișoarei Loghin, pentru “a fi iertat”. Automobilul Hyundai Sonata, Anișoara îl are din luna martie a anului 2015, când noi nu eram împreuna, nici idee nu aveam că vom fi vreodată, deci nici nu aveam cum să am vreo atribuție la procurarea automobilului”.

captură Acasă TV

captură Acasă TV

Chirtoacă susține că nu obișnuiește să-și ceară scuze de la Anișoara prin intermediul cadourilor scumpe. ”După mintea mea și a Anișoarei, iertarea, în niciun caz nu se măsoară în bunuri materiale”, a scris primarul Chișinăului, într-un mesaj pe Facebook.

La fel, edilul spune că declarațiile lui de la Pro TV, unde a fost la un pas să izbucnească în lacrimi când a fost întrebat de nunta cu Anișoara Loghin, au fost înțelese greșit.

Citiți mai jos toate afirmațiile lui Dorin Chirtoacă.

 
Tag: , , , , , , , , , , , ,