Doi PREOȚI din România, filmați cum fac SEX! Unul dintre ei este EPISCOP - VIDEO 18+

Doi PREOȚI din România, filmați cum fac SEX! Unul dintre ei este EPISCOP - VIDEO 18+ Doi preoți din România, surprinși în ipostaze tandre cancan.ro
Doi preoți din România, surprinși în ipostaze tandre

Doi preoți din România au fost surprinși în ipostaze tandre. Imaginile au fost făcute publice de site-ul cancan.ro, după ce presa de peste Prut a scris pe larg despre trimiterea în judecată a trei preoți care sunt învinuiți pentru șantajarea superiorului lor, episcopul de Huși.

De altfel, în imaginile video de mai sus, unul dintre bărbați se presupune că ar fi anume episcopul Corneliu Bârlădeanu, de la Episcopia Hușilor. Cei doi bărbați au fost surprinși cum se îmbrățișează, dar și își fac gesturi senzuale, însă la un moment dat scenele devin și mai fierbinți.

Doi PREOȚI din România, filmați cum fac SEX! Unul dintre ei este EPISCOP - VIDEO 18+ cancan.ro
Corneliu Bârlădeanu, episcopul de Huși

Însuși episcopul de Huși susține că aceste imagini ar fi trucate. Cei de la Patriarhia Română susțin că vor studia cazul cu mare atenție, iar dacă în imagini chiar apare episcopul de Huși, Corneliu Bârlădeanu, atunci se vor lua măsuri grave, acesta fiind un caz fără precedent în România.

Doi PREOȚI din România, filmați cum fac SEX! Unul dintre ei este EPISCOP - VIDEO 18+ stirileprotv.ro

Tot în această perioadă, un alt preot destul de popular în România, Cristian Pomohaci, a fost acuzat de pedofilie, în urma unei înregitrări audio în care acesta discută despre întreținerea relațiilor intime, cu un minor.

Tag: , , , , , , , , , , , , , , ,