Dezvăluiri macabre despre clubul Cocos Prive din Chișinău, pe o pagină de Facebook: ”Știm cu toții că în Cocos poți procura practic orice drog”

Dezvăluiri macabre despre clubul Cocos Prive din Chișinău, pe o pagină de Facebook: ”Știm cu toții că în Cocos poți procura practic orice drog”
foto: promotime.md

Clubul Cocos Prive din centrul Chișinăului se pare că este un adevărat loc al desfrâului și întâmplărilor ieșite din comun. Pe o pagină de Facebook cu denumirea ”NO Cocos Prive”, creată în aceste zile, au apărut câteva dezvăluiri uluitoare.

Administratorii paginii scriu că în acest club de noapte se vând droguri, băuturile sunt contrafăcute, iar directorul localului a hărțuit sexual mai multe vizitatoare. ”Știm cu toții că în Cocos poți procura practic orice drog. Asta se face aproape transparent, iar forțele de ordine se fac că plouă și se uită de la distanță cum tinerii devin narcomani. Nu v-ați gândit niciodată, de ce oare, chiar dacă consumați foarte puțin în Cocos, spre dimineață aveți o mahmureală insuportabilă?! Răspunsul este simplu, băutura la Cocos este contrafăcută. Cunoaștem în detaliu de unde o procură și cum o duc tipii cu contabilitatea și promitem că la momentul respectiv vom veni și cu probe”, scrie pe pagina de Facebook menționată mai sus.

Chiar dacă administratorii paginii respective au fost și amenințați de proprietarul clubului Cocos Prive, Iurii Didenco, aceștia scriu că vor continua să caute dreptate în instanțe și la Poliție.

Pagina respectivă de Facebook a adunat în câteva ore aproape 600 de like-uri, iar printre cei care par să susțină inițiativa sunt și câteva vedete.

Tag: , , , , , , , ,