Dezvăluiri macabre despre clubul Cocos Prive din Chișinău, pe o pagină de Facebook: ”Știm cu toții că în Cocos poți procura practic orice drog”

Dezvăluiri macabre despre clubul Cocos Prive din Chișinău, pe o pagină de Facebook: ”Știm cu toții că în Cocos poți procura practic orice drog”
foto: promotime.md

Clubul Cocos Prive din centrul Chișinăului se pare că este un adevărat loc al desfrâului și întâmplărilor ieșite din comun. Pe o pagină de Facebook cu denumirea ”NO Cocos Prive”, creată în aceste zile, au apărut câteva dezvăluiri uluitoare.

Administratorii paginii scriu că în acest club de noapte se vând droguri, băuturile sunt contrafăcute, iar directorul localului a hărțuit sexual mai multe vizitatoare. ”Știm cu toții că în Cocos poți procura practic orice drog. Asta se face aproape transparent, iar forțele de ordine se fac că plouă și se uită de la distanță cum tinerii devin narcomani. Nu v-ați gândit niciodată, de ce oare, chiar dacă consumați foarte puțin în Cocos, spre dimineață aveți o mahmureală insuportabilă?! Răspunsul este simplu, băutura la Cocos este contrafăcută. Cunoaștem în detaliu de unde o procură și cum o duc tipii cu contabilitatea și promitem că la momentul respectiv vom veni și cu probe”, scrie pe pagina de Facebook menționată mai sus.

Creatorii paginii, care se pare că au pornit o luptă crâncenă cu cei de la Cocos Prive, susțin că tipii de la securitate au mereu un comportament inadecvat. ”Fetelor, câte din voi au primit oferte oribile din partea acestui tip și în momentul în care l-ați refuzat ași fost umilită verbal sau chiar bruscată fizic? Știm că sunt multe! Sunt sigur ca mulți din cei care ne citesc, au avut parte de conflicte cu paza de la cocos, care a acționat total inadecvat și neprofesionist, iar în unele cazuri chiar criminal. Pe de altă parte, sunt sigur că ați văzut și multe situații cand apărea un conflict între oaspeții clubului iar paza se făcea că plouă”, se mai spune în primul mesaj postat pe pagina ”NO Cocos Prive”.

Chiar dacă administratorii paginii respective au fost și amenințați de proprietarul clubului Cocos Prive, Iurii Didenco, aceștia scriu că vor continua să caute dreptate în instanțe și la Poliție.

Pagina respectivă de Facebook a adunat în câteva ore aproape 600 de like-uri, iar printre cei care par să susțină inițiativa sunt și câteva vedete.

Tag: , , , , , , , ,