Detalii PICANTE despre relația lui Dorin Chirtoacă cu Anișoara Loghin. Cum a fost PRIMA lună de trai împreună

Detalii PICANTE despre relația lui Dorin Chirtoacă cu Anișoara Loghin. Cum a fost PRIMA lună de trai împreună
acasatv.md

Dorin Chirtoacă a acceptat provocarea să participe la emisiunea ”O seară Perfectă”, chiar de Hramul Chișinăului. Acesta a vorbit despre relația sa cu prezentatoarea Pro TV, iar pe final a ținut să felicite toți locuitorii capitalei cu Hramul orașului.

Edilul capitalei a mărturisit mai multe detalii picante din relația celor doi.

Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin trăiesc împreună din 31 august, atunci când a cerut-o în căsătorie în Piața Marii Adunări Naționale, în văzul a sutelor de oameni.

acasatv.md

acasatv.md

”Noi locuim împreună din 31 august și cel mai probabil, nunta va fi un fel de petrecere, de marcare a evenimentului, dar în percepția societății, noi deja suntem soț și soție”, a conchis Dorin Chirtoacă.

Întrebat ce planuri au pentru această seară, Dorin Chirtoacă spune: ”Ce planuri am ca și bărbat, cu femeia mea frumoasă, nu vreau să vă spun. Sper să avem, azi, 1-2 ore în care să stăm și noi să ne relaxăm împreună.”

Prezentatoare Pro TV îl surprinde cu mesaje frumoase dis-de-dimineață pe edilul capitalei: ”Mi-a scris un mesaj de dimineață: Dumnezeu ți-a dăruit o zi cu soare. Iar eu i-am scris o poezie.”

Cu toate că stau împreună, cei doi nu prea dispun de timp să vorbească despre planurile de nuntă.

”Este greu cu timpul și la ea, și la mine. Vreau să mă împart între activitatea de primar și viața de familie, asta înseamnă că trebuie să găsesc o cale de mijloc, vreau să le acord atenție în egală măsură”, a mai adăugat primarul Chișinăului.

Dorin Chirtoacă a mai mărturisit că prima lună de trai împreună a fost una obișnuită: ”Am mers la serviciu chiar de a doua zi. Ne-am văzut seara și dimineața, înainte de muncă. A fost o lună adevărată, așa cum vreau să fie toată viața”.

Tag: , , , , , , ,